رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی: اگر به موضوع کمتحرکی توجه نکنیم، مطمئنا سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد.
وی اظهار داشت: موفقیت در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیازمند سلامت و تندرستی مردم است و با یک جامعه ناسالم از نظر جسمانی نمیتوان در شاخصهای کلان موفق بود.
ملایی ادامه داد: بر اساس آمار، در سلامت ملت ایران غفلت به عمل آمده است و به دلیل سیاست غیر هوشمندانه جامعه مبتلا به کم تحرکی شده است، مسئلهای که عامل اصلی مرگ و میر در چند سال گذشته است.
رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی گفت: در کشور ما بیش از ۵ میلیون نفر دچار دیابت و ۸ میلیون نفر در مرحله پیش دیابت قرار دارند و این میزان از جمعیت ۸۴ میلیون نفری، آمار تلخ و تکان دهنده است و متاسفانه از منابع مالی که باید صرف درمان شود، ۴ میلیارد دلار به صورت مستقیم و غیر مستقیم صرف هزینه درمان این بیماری میشود.
ملایی با بیان اینکه بیش از ۳۰ میلیون ایرانی در معرض فشار خون بالا هستند، افزود: توسعه ورزش همگانی به عنوان اولویت اصلی در رأس سیاستها قرار نگرفته است و اگر همین مسیر را ادامه دهیم رسالت ورزش کشور را تحت الشعاع قرار دادهایم.
وی گفت: فرهنگ ورزش کردن در کشور باید توسعه پیدا کند باید بدانیم که قبل کرونا صرفا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار ورزشکار سازمان یافته داشته ایم که کمتر از ۴ درصد جمعیت کشور است.
رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی افزود: باید از ظرفیتهای مختلف برای توسعه ورزش همگانی استفاده کنیم و در مسیر توسعه سلامت و تندرستی ملی گام برداریم و فدراسیونهای ورزشی باید با تقویت رویکرد قهرمانی به گسترش مخاطبان خود کمک کنند.
ملایی گفت: در آلمان بیش از ۹۱ هزار باشگاه و ۱۱ میلیون ورزشکار سازمان دهی شده فعالیت میکنند و در بهترین حالت کشور ما دارای ۲۶ هزار باشگاه است، بنابراین مسئولان ارشد ایران باید به مقوله سلامت به صورت ویژه توجه کنند و در صورتی که به بحران کم تحرکی توجه نشود، حادثه متروپل در انتظار ساختار اجتماعی کشور خواهد بود.