سالانه 36 هزار تن برگ انگور یا برگ مو در تاکستان های خراسان شمالی تولید می شود، این جدای از 185 هزار تن انگور تولیدی از سطح 18 هزار و 520 هکتار تاکستان استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، همزمان با فصل بهار برداشت برگ مو از تاکستان های خراسان شمالی اغاز می شود و این یعنی درآمدزایی دوبرابری برای تاکداران.
در کنار خواص درمانی بسیار زیاد برگ مو، معروف ترین غذایی که می توان با این برگ ها پخت دلمه است که طرفدار زیادی بین مردم خراسان شمالی دارد.
همچنین تاکداران ، بخشی از برگ ها را نمک سود و آماده صادرات می کنند.