محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید کیتهای حفاظت فردی ضد آب شدند که در صنایع مختلفی که با سم، گردوغبار و…ارتباط دارند به کار میرود.
وی با بیان اینکه کووید ۱۹ یکی از بیماریهای تنفسی حاد از طریق ریز ذرات منتقل میشوند و به راحتی انتقال مییابد، گفت: از این رو درصدد آمدیم کیتهای حفاظت فردی را بومی سازی کنیم که دیگر نیاز به واردات نباشد.
مدیر شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه علاوه بر بیمارستانها، آزمایشگاههای تشخیص مولکولی، واحدهای صنعتی در صنایع غذایی میتوانند از این کیتها بهره ببرند، ادامه داد: این کیتها، قابلیت تنفس پذیری دارند هوا از میان آن عبور میکند و این باعث جلوگیری از تعریق فرد خواهد شد.
به گفته وی، این کیتها تا پیش از این از پارچه دولایه ای تولید میشد که هوا از آن عبور نمیکرد اما با لمینتی که روی پارچه تعبیه کردیم این کیتها ویژگی منحصر به فردی گرفت.
سجادیان عنوان کرد: این کیت نسبت به مایعات بیولوژیک، میکرو ارگانیسم، ذرات ریز گرد و غبار، آب، مواد و… نفوذ ناپذیر است.
وی با بیان اینکه این کیتها با قیمت بالایی وارد کشور میشود که با توجه به یکبار مصرف بودن آن بهصرفه نخواهد بود، گفت: این کیتها را با قیمت خیلی پایین و با مواد اولیه کاملاً ایرانی تولید و در بازار عرضه کردیم.
مدیر شرکت افزود: ما توانستیم این کیت را با صرف کمترین هزینه در اختیار صنایعی که آلودگی محیطی همچون گرد و غبار و بخارات سمی و… دارند قرار دهیم.
وی در گفتوگو با مهر افزود: همچنین کادر درمان، شرکتهای صنعتی و واحدهای صنایع غذایی برای جلوگیری از انتقال آلودگی به محیط، آزمایشگاهها و… از مخاطبان این محصول به شمار میروند.
به گفته وی، امکان تولید سالانه چهل هزار دست از این کیتها را داریم.