در حدود ۱۸ هزار تن گوجه سبز از بیش از ۶۰۰ هکتار از سطح باغات شهرستان ساوه برداشت شده است.
شریعتی افزود: بیش از ۶۰۰ هکتار از سطح باغات شهرستان به تولید محصول گوجه سبز اختصاص یافته است که به طور میانگین ۳ تن در هر هکتار از این میوه پرطرفدار برداشت می شود.
کارشناس مسئول باغبانی جهاد کشاورزی نیز گفت: به لحاظ همزمانی برداشت آلوچههای باغداران ساوجی، قیمت پایین این محصول در مقایسه با وجود کیفیت مطلوب محصولات تولیدی، موجب کاهش انگیزه در باغداران شده است.
تولید آلوچههای ساوه، بعد از درجهبندی در سه سطح، برای مصرف به بازارهای استانهای همجوار ارسال میشود.
گفتنی است در استان مرکزی حدود ۹۰۰ هکتار از باغات به آلوچه اختصاص یافته است که ۷۵ درصد تولید استان، سهم باغداران ساوجی است.