رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان ایران گفت: فروش کیلویی نان به جای فروش عددی، راهی برای مقابله با کم فروشی و بهبود کیفیت نان است.
وی با بیان اینکه سالهاست فروش کیلویی نان در نانواییهای صنعتی اجرا میشود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، افزود: اجرای این طرح در نانواییهای سنتی در بالا بردن کیفیت نان و جلوگیری از تخلفات احتمالی بسیار مؤثر است.
لزومیان با بیان اینکه دلیل جدی شدن اجرای طرح فروش کیلویی نان، اصلاح نظام یارانه و آزادسازی قیمت آرد است، تصریح کرد: آزادسازی قیمت آرد منجر به افزایش تخلفاتی مانند کم فروشی شده است که به زیان مصرف کننده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان ایران گفت: بر اساس آمار بازرسی وزارت جهاد کشاورزی در طول ۳ ماه گذشته حدود ۱۵۰۰ پرونده کم فروشی نان به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
لزومیان ادامه داد: با توجه به اینکه در اصلاح نظام یارانهای در حوزه آرد و نان، یارانه به مصرف کننده میرسد، فروش کیلویی نان یک فضای رقابتی بین نانوایان از نظر کیفی ایجاد میکند.
وی افزود: برای اجرای طرح فروش کیلویی نان، شرکتهای فعال در زمینه توسعه سیستمهای یکپارچه پرداخت اعلام آمادگی کردند تا، ترازو و دستگاه پز که متصل به هم هستند را در اختیار نانوایان قرار دهند.
به نظرم کم فروشی بهتر از آلوده کردن همه نون است.
تا حالا هر روز دعوا داشتیم یارو همه اش گوشی دستش بود ، دست به پول میزد ، گوشش را می خاروند بعد نون میداد به مشتری .
حالا دیگه دستاشون رو به همه جای نون ها می مالند ، ترازوی کثیف هم اضافه میشه ، بهداشت هم سالها ست که منقرض شده