فعالیت ۳۰۲ کارآفرین ایثارگر در استان تهران
۳۰۲ کارآفرین ایثارگر در شهرستانهای استان تهران با راه اندازی واحدهای تولیدی زمینه اشتغال متقاضیان کار در استان تهران را فراهم کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران گفت: در استان تهران ۸ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۵ هزار جانباز، ۱۴۰۰ آزاده و ۱۲ هزار و ۵۰۰ ایثارگر میهمان از سایر استانهای کشور حضور دارند که از این بین ۳۰۲ نفر از جامعه ایثارگری استان تهران در زمینه کارآفرینی و تولید حضور یافته اند و باعث اشتغالزایی در این استان شده است.
- مرتضوی افزود: بنیاد شهید برای افزایش اشتغال در این واحدهای تولیدی تسهیلاتی از محل ۱۰ درصد از منابع قرض الحسنه بانکها و ۱۵ درضد از منابع صندوق توسعه ملی برای کارآفرینان این بخش درنظر گرفته است تا این افراد با دریافت تسهیلات مشخص بتوانند میزان اشتغال در واحدهای تولیدی خود را افزایش دهند.
در شهرستان ملارد ۸ واحد تولیدی توسط کارآفرینان ایثارگر راه اندازی شده است که بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان این شهرستان در این واحدها مشغول فعالیت هشتند.