گرده افشانی باغهای انجیردر شهرستان کوار آغاز شد.
عبدالرسول جوکار با بیان اینکه حدود ۷۵۰ هکتار باغ انجیر دیم مثمر در این شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه رقم غالب باغهای انجیر از نوع سبز است کار گرده افشانی با زنبور بلاستوفاگا انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه گرده افشانی اصولی و با کیفیت نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد، اظهار کرد: بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان کوار از انجیرستانهای استهبان و بخشی از باغهای محلی تهیه میشود.
جوکار بیان کرد: باغداران لازم است در تهیه برانجیر مناسب دقت کافی داشته باشند؛ برانجیری مناسب است که از رقم مرغوب تهیه شود و دارای میزان کافی زنبور بلاستوفاگای فعال باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار با اشاره به قدمت و ویژگیهای باغهای دیم انجیر در شهرستان کوار گفت: سطح کشت این گونه ارزشمند هرساله در شهرستان کوار رو به توسعه و افزایش است و پیش بینی میشود امسال حدود ۶۰۰ تن انجیر خشک در شهرستان کوار تولید و به بازار عرضه شود.