استاندار همدان گفت: واحدهای آلایندهای که فعالیت آنها برای سلامت مردم، محیط زیست و گونههای جانوری مضر باشد در صورت نصب نکردن تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز، تعطیل میشود.
وی افزود : انتشار ذرات ناشی از فعالیت برخی از واحدها در فضا بسیار برای سلامت انسان، محیط زیست و گونههای جانوری مضر بوده و افراد را دچار بیماریهای صعب العلاج میکند.
استاندار همدان تصریح کرد: مبتلا شدن افراد به بیماریهای صعب العلاج به علت سهل انگاری مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی آلاینده، موجب گرفتاری اعضای خانواده و وارد شدن هزینههای هنگفت مادی به آنها، بخش سلامت و جامعه میشود.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه در برخورد با واحدهایی که حتی ذرهای به سلامت مردم آسیب وارد میکنند عقب نشینی نمیکنم افزود: علاوه بر جریمه نقدی واحدهای آلاینده محیط زیست، این واحدها باید پلمب و تعطیل میشود.
وی از کارشناسان محیط زیست و علوم پزشکی خواست وضعیت آلایندگی واحدهای تولیدی و صنعتی را بررسی و گزارش دقیقی ارائه و از فعالیت واحدهایی با کوچکترین و کمترین آلودگی، جلوگیری کنند.
استاندار همدان گفت : فرصت زمانی محدودی برای مجهز کردن واحدهای تولیدی به دستگاه و فیلتراسیون مورد نیاز برای رفع آلودگی داده میشود و در این مدت زمان مدیران واحدهای تولیدی آلاینده ملزم به نصب تجهیزات مورد نیاز مطابق با استانداردهای روز هستند.
قاسمی فرزاد افزود: علاوه بر سلامت انسان ها، حفظ محیط زیست و گونههای جانوری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است با این توضیح که چنانچه فعالیت واحدی برای انسان مضر نبوده، اما به طبیعت و حیات وحش آسیب وارد کند نیز تعطیل میشود.
قاسمی فرزاد خواستار برخورد شدید و بدون اغماض با واحدهایی که هنگام شب اقدام به خاموش کردن دستگاه فیلتراسیون میکنند شد و افزود: سازمان صمت مدت زمان مورد نیاز برای نصب تجهیزات رفع آلودگی و فیلتراسیون را بررسی کرده و حداکثر زمان پیش بینی شده نباید از ۶ ماه تجاوز کند.