مهندسی بافت در علوم پزشکی و طب بازساختی، بومیسازی مواد اولیه میتواند زمینه صادرات و ارزآوری را بهبود ببخشد.
علی آقابابایی افزود: این شرکت با تکیه بر تلاش متخصصان توانمند خود در زمینه مهندسی شیمی و مهندسی بافت و با هدف توسعه و بومیسازی دانش بیوتکنولوژی و طب بازساختی، سال ۱۳۹۹ راهاندازی شد.
وی گفت: شرکت فارمد آریو زیست بافت با ارائه ایده تولید مواد اولیه مهندسی بافت توانست در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد مستقر شده و پس از تکمیل دانش فنی خود در زمینه تولید مواد اولیه مهندسی بافت با خلوص بسیار بالا (نظیر پودر هیدروکسی آپاتیت در سایز نانو و میکرو؛ مشتقات کلسیم؛ فیبروئین و سرسین ابریشم، انواع محیطهای کشت و بافرهای زیستی و شیمیایی) برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کند.
این محقق و پژوهشگر گفت: با توجه به اهمیت مهندسی بافت در علوم پزشکی و طب بازساختی، بومیسازی مواد اولیه در این زمینه علاوه بر کاهش واردات آنها، میتواند زمینه صادرات و ارزآوری را در کشور بهبود بخشیده و به پژوهشگران در کاهش هزینههای تحقیق کمک قابل توجهی کند.
مدیر شرکت فارمد آریو زیست بافت گفت: این شرکت با تولید چنین موادی گامهای محکمی را در این راستا برداشته و محصولاتی با کیفیت و خلوص بالا تولید کرده که دارای کاربردهای بسیار گسترده در صنایع مختلف مانند پزشکی، آرایشی و بهداشتی، محیط زیست و صنایع غذایی است.
وی درباره رویداد عصر امید گفت: این رویداد برای تحقق فرمایش رهبر فرزانه انقلاب است. رویداد بابرکت گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، حرکت انقلابی و جهادگونهای برای نمایش توانمندی و خودباوری جوانان کشور است. اکنون در بخشهای مختلف کشور شاهد ثمرات ارزشمند این دانشگاه بزرگ هستیم. برکات دانشگاه آزاد اسلامی از دهه۶۰ تاکنون روز به روز هرچه بیشتر ظهور کرده است و فارغالتحصیلان آن در منصبهای مختلف مشغول به خدمت هستند.
به گفته این پژوهشگر، نیاز امروز کشور تبدیل دانشگاههای آموزش محور به دانشگاههای تولیدمحور است باید مشکلات کشور در این دانشگاهها ریشهیابی و بهصورت دانشبنیان حل شود.
آقابابایی گفت: پس از ۴۰ سالگی نظام مقدس جمهوری اسلامی، اکنون با توجه به شرایط منطقهای و جهانی برای استقلال، بالندگی و رفع مشکل اشتغال در کشور باید دانشگاهها در خط مقدم تولید دانشبنیان حاضر شوند و با روحیه انقلابی در سنگر تولید پرچم کشور اسلامی را سرافراز کنند.
وی یادآور شد: حرکت بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد عصر امید را میتوانیم تجلی نقش دانشگاه در بیانیه گام دوم انقلاب بدانیم. این رویداد جامعه وسیعی از جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را به میدان تولید دانشبنیان آورده و امیدواریم این موفقیت و رویدادها ادامه پیدا کند و قوانین مربوط به حمایت از فعالیتهای دانش پایه و صدور مجوزها بیش از بیش تسهیل شود.
مدیرعامل شرکت فارمد آریو زیست بافت، مقطع کارشناسی خود را در رشته مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا پشت سر گذاشت و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی را گذراند.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» برای معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعارهزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارتآپ و هزار شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.