خبرهایی در فضای مجازی مبنی بر تخریب قطعه شهدای موشکبارانهای دزفول در حال انتشار است، آیا این اخبار حقیقت دارند؟
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، رئیس اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دزفول گفت: در بهشت آباد این شهرستان قطعهای وجود دارد که دستها و پاهای قطع شده افرادی که در موشکبارانهای دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند و تنها برخی از اعضای بدن از آنها بجا مانده است.
سرهنگ بهزاد جولایی با تکذیب شایعههای انتشار یافته در فضای مجازی مبنی بر تخریب این قطعه، افزود: به منظور حفظ این قطعه به عنوان یکی از نمادهای مقاومت و پایداری مردم این شهرستان در جنگ تحمیلی و تکریم مقام شهدا، قرار است عملیات بهسازی و ساخت یادمان برای قطعه شهدای حملههای موشکی این شهرستان به عنوان یک اقدام ملی، اجرا شود.
وی اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دزفول را به عنوان متولی این عملیات معرفی کرد و ادامه داد: فرمانداری، شهرداری، بنیاد شهید و امور ایثارگران و میراث فرهنگی شهرستان در این امر مشارکت میکنند.
سرهنگ جولایی یکی دیگر از اهداف بهسازی و ساخت یادمان در این قطعه را اقدامی موثر در حوزه گردشگری دفاع مقدس و جذب توریستهای داخلی و خارجی عنوان و اضافه کرد: حضور راوی و تعریف مقاومتهای مردم دزفول زیر موشکبارانهای ۸ دفاع مقدس سبب انتقال آنها به سایر مردم کشور و جهان و نسلهای آینده خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه براساس شیوه نامهای که از سال ۱۳۹۷ ابلاغ شده، پیگیر ثبت ملی آثار دفاع مقدس در دزفول هستیم، افزود: در حال حاضر ۱۶ مکان یادمانی در شهرستان مشخص شده است، ضمن اینکه با همکاری شهرداری نیز رونمایی از ۴ پلاک نیز انجام شده است.
سرهنگ بهزادی میگوید: همه ما باید از مقاومتها و پایداریهای ایران اسلامی و مردم دزفول برای دانش آموزان، طلاب، دانشجویان و آحاد جامعه و نسل جوان بگوییم و بدانند که مردم این شهرستان قطعه قطعه شدند، ولی دست از پایداری نکشیدند.
بیشتر بخوانید: علت تاخیر در یکسان سازی گلزار شهدا اهواز چیست؟
وی وظیفه ذاتی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را حفظ و نشر آثار بجا مانده از ۸ سال جنگ تحمیلی عنوان کرد و گفت: این آثار هویت و پلاک ملی انقلاب اسلامی ایران هستند و باید آنها را برای نسلهای امروز و فردا ثبت و ضبط کنیم.