افزایش سرانه مصرف آبزیان استان هدف مهم برگزاری سومین جشنواره طبخ آبزیان خوزستان در شهرستان باغملک بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس گروه صنایع شیلاتی و توسعه بازار اداره کل شیلات استان گفت: سومین جشنواره طبخ آبزیان خوزستان در شهرستان باغملک، با تاکید بر مصرف آبزیان پرورشی استان (ماهیان گرمابی) برگزار شد.
نبی الله لجم اورک باقری اهداف برگزاری این جشنواره را فرهنگ سازی، افزایش مصرف آبزیان و بالا بردن سرانه مصرف استان با توجه به نقش و جایگاه آبزیان در حفظ سلامت مردم برشمرد و ادامه داد: بیش از ۴۰ شرکت کننده غذاهای طبخ شده از ماهیان پرورشی را به این جشنواره آوردند.
وی افزود: این جشنواره پیش از باغملک ، در شهرستان های ایذه و بهبهان برگزار شد و به زودی شهرستان شوشتر، میزبان چهارمین جشنواره طبخ آبزیان استان خواهد بود.
بیشتر بخوانید : جشنواره طبخ آبزیان در بهبهان +فیلم
رئیس گروه صنایع شیلاتی و توسعه بازار اداره کل شیلات خوزستان، در پایان از همه دستگاههای اجرایی استان خواست: با تخصیص اعتبار، جهت تداوم این جشنواره در تمام شهرستانهای استان و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان به عموم مردم، اداره کل شیلات خوزستان را یاری کنند.