۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان هرسین امسال زیر کشت پیاز رفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
علیرضا یاری پور افزود: ۱۲۰۰ نفر در زمینه کشت پیاز در شهرستان هرسین مشغول به کارند.
وی طعم و عطر خوب، خاصیت انبار داری بالا و ارگانیک بودن را از ویژگیهای پیاز قرمز این شهرستان عنوان کرد.
یاری پور در ادامه اظهار داشت: بطور متوسط ۲۵ تا ۳۰ درصد پیاز تولیدی شهرستان به خارج از استان صادر میشود.
برداشت این محصول در شهرستان هرسین شهریور ماه آغاز می شود.