سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی و تزیینی در استان کردستان تولید شده است.
مهدی فتحی افزود: در بخش تولید و تفریخ ماهیان سردابی (قزل آلا) در سال ۱۴۰۰ از تعداد ۲۵۰ واحد پرورش ماهیان سردابی ۴ هزار و ۵۹۵ تُن قزل آلا تولید و به بازار عرضه شده است.
فتحی با اشاره به اینکه از ۵ مرکز تکثیر و تفریخ ماهی قزل آلا در سال گذشته ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار قطعه بچه ماهی تولید و مزارع پرورشی ارائه شد، افزود: در بخش صید و صیادی از ۶ تعاونی صیادی فعال استان و سایر منابع آبی مقدار ۶ هزار و ۷۹ تُن انواع کپور ماهیان و ماهیان بومی اقتصادی تولید و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه شد.
وی گفت: تولید و پرورش ماهیان گرمابی، از تعداد هشت مزرعه خرد و کلان مقدار ۲۶ تُن انواع کپور ماهیات تولید و روانه بازار مصرف شد.
استان کردستان با میانگین بارش سالانه ۵۰۰ میلی متر، یکی از استانهای پر آب کشور محسوب میشود که میتواند عاملی برای توسعه صنعت شیلات و اشتغالزایی باشد.