مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان پیش بینی کرد ۴۸ هزار تن سیر خشک وتر در سال جاری از مزارع این استان برداشت شود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در تولید سیر مبنای تولید سیر خشک است، افزود: از ۴۸ هزار تن تولید پیش بینی شده سیر خشک وتر استان ۴۴ هزار تن به سیر خشک و چهار هزار تن به سیر تر اختصاص دارد.
وی میزان سطح زیر کشت سال گذشته سیر استان را ۳۶۰۰ هکتار با تولید ۴۹ هزار تن اعلام کرد و افزود: هر ساله عملیات برداشت این محصول از اواخر تیر آغاز شده و تا اواسط مرداد ادامه دارد.
بخش زیادی از تولید سیر کشور در روستای سولان در شهرستان همدان با بیش از ۶۰ درصد از تولید سیر استان همدان برداشت می شود.
سیر محصول پایدار استان همدان است و بهلحاظ طعم و مزه، محصول همدان برتری خاصی نسبت به سایر نقاط کشور دارد . سیر خشک همدان با سابقهای طولانی در بین مصرفکنندگان داخلی و خارجی، علاوه بر سبد خانوارها در سبد خرید شرکتهای تولید دارویی و بهداشتی نیز قرار گرفته و محصولی راهبردی در کشور مورد توجه است.