نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد: ستاد اجرایی فرمان امام از جمله نهادهایی است که به واسطه فعالیتها خود میتواند به بحث راه اندازی صنعت پوشاک در سراسر کشور ورود کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با مدیرعامل بنیاد برکت، اظهار داشت: کار ستاد اجرایی فرمان امام، خدمت به مردم است و آنچه خیمههای انقلاب را برپا نگه داشته، دعای مردم محروم و مستضعف است.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر استمرار انقلاب بیان کرد: یکی از اقداماتی که استمرار انقلاب را رقم میزند و دستاوردهای انقلاب را در دل و جان مردم نفوذ میدهد، خدمات ستاد اجرایی فرمان امام و رسیدگی به مستمندان است.
آیت الله ناصری با اشاره به دسته بندی بیکاران عنوان کرد: یک گروه از بیکاران ما، فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که علاقمند به انجام کار هستند، اما نمیدانند دقیقا چه کاری انجام دهند که در این شرایط، ستاد اجرایی فرمان امام میتواند طرحهایی را تدوین کند و این طرحها را با آموزش در اختیار فارغ التحصیلان قرار دهد و با نظارت و حمایت، جوانان را با اجرای این طرحها کمک کند.
امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه صنعت پوشاک صنعتی است که میتواند مشکل اشتغال کشور را در سریعترین زمان ممکن حل کند، اظهار داشت: این صنعت نیاز به سرمایه گذاری کلان ندارد ضمن اینکه میتواند کشور ما را از واردات پوشاک بی نیاز کند.
آیت الله ناصری با اشاره به اینکه کشور ما ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد و تامین لباس مورد نیاز این جمعیت، میتواند برای میلیونها نفر اشتغالزایی ایجاد کند، افزود: سرمایه گذاری در این عرصه برای زنان و گروههای مختلف مردم کار مناسب ایجاد میکند.
وی بیان کرد: امروز سرمایه کشور صرف واردات پوشاک از چین و ترکیه میشود در حالی که میتوان این ظرفیت عظیم را در کشور ایجاد کرد.
امام جمعه یزد تاکید کرد: اگر صنعت پوشاک در یزد و در کشور تقویت شود، زنجیره صنعت نساجی کامل میشود و از کشت پنبه تا تولید پوشاک، رونق پیدا خواهد کرد.
آیت الله ناصری عنوان کرد: این طرح حتی در روستاها نیز قابل اجراست و با آموزش میتوان این صنعت را ایجاد کرد و در کمترین زمان به آن رونق بخشید.
سال گذشته ۴۰ هزار مسکن روستایی بیمه شد
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این دیدار اظهار داشت: یکی از اقدامات انجام شده توسط بنیاد برکت، بیمه ۴۰ هزار مسکن روستایی در سال گذشته است و امسال نیز همه منازل روستایی در سطح استان را بیمه خواهیم کرد.
سید احمد طالبی عنوان کرد: ۳۵ درصد از حق بیمه توسط بنیاد برکت پرداخت میشود و خانههای روستاییان تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در برابر حوادث بیمه خواهد شد.
خدمت رسانی بنیاد برکت به ۱۲ هزار روستا در کشور
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این دیدار با بیان اینکه بنیاد برکت به طور مستقیم ۱۲ هزار روستا در کشور را خدمات رسانی میکند، اظهار داشت: چشم انداز این بنیاد، پوشش دادن ۸۰ درصد جمعیت روستایی کشور در زمینه فعالیتهای حول محور توانمندسازی روستاییان است.
محمد ترکمانه بیان کرد: در همین راستا مدل سحاب به عنوان یک مدل توانمندسازی اقتصادی به صورت اشتغالزایی خرد و کوچک در روستاها شکل گرفته که بر اساس آن ۲۰۰ هزار طرح اقتصادی اجتماع محور توسط شبکهای از تسهیلگران انجام میشود