رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: کارکنان اورژانس در دوران کرونا ۱۹ شهید تقدیم کردند و بیش از ۱۵ هزار نفر به کرونا مبتلا شدند و بسیاری از آنها زمینگیر شدند، همچنین قانون ارتقای بهرهوری برای پرستاران اورژانس در بسیاری از نقاط کشور اجرا نمیشود.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در اورژانس پیش بیمارستانی داریم این است که خدمات رایگان است، اما کارکنان این سیستم، حق و حقوقی دارند و ما نیز مسئولیم که پیگیر حقوق آنها باشیم.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: همکاران پرستار در محیط امن بیمارستانی قرار دارند، اما پرستاران اورژانس در محیطهای تعریف نشده و در همه صحنهها از جمله منزل مردم و محل حوادث حضور پیدا میکنند.
دکتر میعادفر گفت: همکاران فوریتهای پزشکی چند اقدام را همزمان انجام میدهند؛ یکم: پرستار اورژانس اول کار پرستاری میکند؛ دوم: در صورت نیاز کار پزشکی میکند و بالای سر بیمار میرود و باید تصمیمات پزشکی بگیرد. گاهی نقش رانندگی را برعهده دارد و بیمار را نیز حمل میکند. این تکنسین حتی نقش خدماتی را نیز ایفا میکند. اگر آمبولانس این فرد در مسیر پنچر شود نیز خودش تنهاست و باید کار مکانیکی نیز در برخی اوقات انجام دهد.
وی افزود: تکنسین اورژانس فردی است که در چندین بخش کار میکند؛ در یک مأموریت با بیمار روانی مواجه است و در مأموریت دیگر، با مجروح و بیمار سوختگی و قلبی و ... روبرو است.