سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد، ماهانه ۴۲۰ هزار کودک مبتلا به اختلالات روانی به این سازمان مراجعه میکنند که بالاترین میزان از زمان ثبت این گونه آمار بوده است.
کارشناسان میگویند، همه گیری کووید ۱۹ موجب شد میزان اضطراب، افسردگی و آسیب به خود در میان کودکان دانش آموز افزایش یابد و مراجعات فراوان کودکان، برای دریافت خدمات بهداشت روانی، فشارها بر نظام بهداشت و درمان انگلیس را بیشتر کرده است.
روزنامه گاردین در این باره نوشته است در ماه فوریه امسال، ۴۲۰ هزار و ۳۱۴ کودک برای دریافت خدمات بهداشت روانی به درمانگاهها و بیمارستانهای انگلیس ارجاع داده شدند که در مقایسه با ماه فوریه سال ۲۰۲۰، این میزان ۱۴۷ هزار و ۸۵۳ نفر، معادل ۵۴ درصد افزایش نشان میدهد و در مقایسه با ماه فوریه پارسال نیز با ۸۰ هزار و ۹۶ مورد، ۲۴ درصد افزایش داشته است.
سازمانهای خیریه در امور بهداشت روانی معتقدند این شمار کودکان نیازمند خدمات بهداشت روانی، ممکن است بخش قابل مشاهده کودکان دچار مشکلات روانی باشد و شمار واقعی، به مراتب بیشتر این آمار باشد که به علت کاغذبازیهای اداری، پزشکان خانواده، معلمان و کارشناسان این خیریه، از امکان ارجاع کودکان دچار مشکلاتی روانی، باز میمانند.
کمیسیونر کودکان در انگلیس هم اعلام کرد: در شماری از مناطق این کشور، خانوادهها باید تا ۸۱ روز در نوبت باشند تا یک متخصص بهداشت روانی، کودکشان را ببیند و درمان را آغاز کند در حالی که شماری از این کودکان، به خود آسیب زده و به فکر خودکشی افتاده اند.
دکتر «نیلهارا کراوس» (Nihara Krause)، متخصص روانپزشکی بالینی و بنیانگذار سازمان خیریه استم ۴ (stem۴) در مصاحبه با رسانههای انگلیس گفت: معلمان و پزشکان خانوادگی میگویند شمار فراوانی از کودکان ارجاع داده شده به بخشهای درمان روانی، به علت جدی نبودن اختلالات، بازگردانده میشوند و درباره افرادی که پس از مدتها انتظار پذیرفته شده اند نیز معلوم نیست که درمان تا چه اندازه موثر بوده است.