سورنا ستاری در نخستین بازدیدش در رشت ، از شرکت دانش بنیان فرآوری و ساخت قطعات خودروی ایران در شهر صنعتی بازدید کرد.
شرکت دانش بنیان فرآوری و ساخت قطعات خودروی ایران زیر مجموعه هلدینگ قطعات خودرو عظام ، با سرمایه گذاری هزار و 200 میلیارد تومانی بخش خصوصی و ۳۵ سال سابقه فعالیت ، حدود هزار نفر در آن مشغول به کارند.
این شرکت، روزانه ۲۰ هزار قطعه انواع کمک فنر و هزار و ۲۵۰ قطعه جعبه فرمان خودرو و سالانه شش میلیون قطعه انواع کمک فنر و قطعه جعبه فرمان تولید می کند.
با اجرای طرح توسعه ، توان افزایش تولید دو برابری و همچنین اشتغال زایی برای حداقل 500 نفر را بطور مستقیم دارد و در حال راه اندازی کارخانه کمک فنر در ترکیه نیز است.
وی همچنین به شرکت دانش بنیان پایا کلاچ رفت و از این شرکت هم بازدیدکرد.
در شرکت دانش بنیان «پایا کلاچ» هم با سرمایه گذاری 600 میلیارد تومانی بخش خصوصی و ۲۵ سال سابقه فعالیت ، حدود ۳۲۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کارند.
این شرکت ، تنها تولید کننده قطعه فنرخورشیدی کلاچ خودرو در کشور و دارای گواهینامه های مدیریت کیفیت IATF و گرید A ساپکو و زیر مجموعه هلدینگ قطعات خودرو عظام است.
شرکت دانش بنیان پایا کلاچ، روزانه حدود ده هزار کیت کلاچ تولید و سالانه ظرفیت 3 میلیون کیت کلاچ را دارد.
این شرکت دانش بنیان امکان ایجاد اشتغال برای بیش از ۸۰ نفر علاوه بر ۳۲۰ نفر موجود در سال ۱۴۰۱ دارا است .
سورنا ستاری همچنین از شرکت زیست فرآورد پارس هم بازدید کرد.
شرکت دانش بنیان زیست فرآورد پارس ، با مساحت کل حدود ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع ، سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیونی بخش خصوصی و ۱۸ سال سابقه فعالیت ، حدود ۱۱ پرسنل مستقیم دارد.
شرکت دانش بنیان زیست فرآورد پارس، هم اکنون روزانه ۱۵۰ کیت و سالیانه حدود۶۰ هزار کیت آزمایشگاهی تولید می کند.
شرکت دانش بنیان زیست فرآورد پارس ، طرح توسعه توان افزایش تولید ۱۰ برابری و همچنین اشتغال زایی برای حداقل ۲۸ نفر بطور مستقیم را دارد.
این ۳ شرکت به عنوان شرکت های دانش بنیان با ارزیابی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور انتخاب شده اند که تحت پوشش پارک علم و فناوری گیلان هستند و واحدهای تحقیق و توسعه آنها هم در همین پارک مستقر است.