نماینده، ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه علم، ادب و عفت از شاخصههای مهمی است که باید در مدارس به آن توجه شود گفت: باید جایگاه و نقش خانواده را در آموزش مدارس تقویت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید برای آموزش خانواده ها از ظرفیت معلمان و اساتید برجسته بهره گرفته شود، گفت: خانواده ها باید با بسیاری از مهارت ها و مسائل تربیتی آشنا شوند و این مهم از اهمیت زیادی برخوردار بوده و آموزش و پرورش باید با جدیت آن را پیگیری کند.
نماینده، ولی فقیه در کردستان به همکاری بین حوزه های علیمه و آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: در این همکاری آموزش و پرورش نیاز به حوزه دارد که بتواند به بخشی از فن حوزه مثل مسائل فرهنگی ورود پیدا کند.
حجت الاسلام پورذهبی ادامه داد: حوزه های علمیه هم نیاز دارند که اجتماعی شده و وارد اجتماع شوند و بی شک وقتی وارد مدارس و فضاهای آموزشی می شوند با دیدبازتر مسائل و معضلات موجود را می بینند.
حجتالاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش هم در این مراسم از تدوین برنامه پنج ساله برای اجرای سند تحول بنیادین خبر داد و گفت: در آموزش و پرورش نیازمند تحول هستیم و معلمان باید در این راستا نقشآفرین باشند.
حجت الاسلام سعید عسکری مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور نیز با تاکید بر اینکه گفتمانهای دینی باید در مدارس احیا شود، گفت: این مهم لازمه همکاری و تعامل بیشتر آموزش و پرورش و حوزههای علمیه است.
همچنین حجتالاسلام برومندرازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان از اجرای برنامههای مختلف از جمله گفتمانهای دینی، نشستهای چهره به چهره روحانیون با دانشآموزان، آموزشهای تخصصی و دورههای متعدد ویژه معلمان توسط تبلیغات اسلامی در استان خبر داد.
ماموستا فایق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری هم در این جلسه خواستار اهتمام دولت و مجلس برای رسیدگی به مشکلات و دغدغههای روحانیان شد.
ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این مراسم گفت: حوزههای علمیه میتوانند نیروهایی را تربیت کنند که توانایی جهت دهی در اموزش و پرورش را داشته باشند.
در پایان از مینا کُرد بهمن و حسنا عزیزی دو دانش آموز برتر در مسابقات کشوری حفظ قرآن کریم تجلیل شد.