برداشت گیاه دارویی گل گاوزبان، در شهرستان املش آغاز شد.
محمدمهدی صفری با اشاره به اینکه شهرستان املش بیشترین سطح زیر کشت گل گاوزبان در گیلان را دارد گفت: این شهرستان با ۱۷ هکتار سطح زیرکشت، سالانه ۱۱ تن و ۳۹۰ کیلوگرم گل گاوزبان تولید میکند.
وی پیش بینی کرد باغداران املشی امسال با برداشت گل گاوزبان بیش از ۵ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
مدیر جهاد کشاورزی املش با بیان اینکه این شهرستان ۹۷ بهره بردار گفت: در هر هکتار زمین ۶۷۰ کیلوگرم گل گاوزبان تر برداشت میشود.
برداشت گل گاوزبان از ۱۵ اردیبهشت آغاز و تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
این گیاه دارویی به صورت دم کرده مصرف میشود و برای تقویت حواس و اعصاب، تصفیه خون، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه ها، روماتیسم وبیماریهای قلبی مفید است.