همه ظرفیتهای حمل و نقل برای انتقال کالاهای اساسی در بندر امام خمینی به کار گرفته شده و مشکلی برای جابه جایی کالاهای اساسی وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: با تامین ناوگان مورد نیاز جابه جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی تلاش میشود کالاهای مورد نیاز در کوتاهترین زمان ممکن به دست مردم و بازار هدف برسد.
حمدالهی افزود: در این سازمان ستادی با محور جابه جایی کالاهای اساسی تشکیل شده است و به موازات آن در ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای استانها نیز این ستاد تشکیل و آغاز به کار کرده است.
وی ادامه داد: همه فرآیندها در این ستاد تعریف شده است تا بتوان از همه ظرفیت ناوگان حمل و نقل جادهای برای اعزام به بنادر کشور به ویژه بندر امام استفاده شود.
حمدالهی با بیان اینکه بندر امام خمینی بزرگترین بندر انتقال کالاهای فله در کشور است و بیش از ۶۰ درصد کالاهای اساسی از این بندر وارد میشود بیان کرد: با توجه به اهمیت جابه جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی تمهیداتی اندیشیده شده است تا جابه جایی این کالاها با کمک رانندگان ناوگان و شرکتهای حمل و نقل کالای بین شهری به نحو مطلوبی انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به همزمانی جابه جایی کالاهای اساسی با حمل و نقل محصولات کشاورزی مانند چغندرقند در استان خوزستان، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از سایر دستگاههای مرتبط با حمل کالاهای اساسی درخواست کرد تا جابه جایی این کالاها در طول سال توزیع شود که متاسفانه این اتفاق به علت تخصیص نیافتن ارز و شرایط تحریم و دیگر مشکلات اجتناب ناپذیر صورت نگرفت.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد حمل محصولات کشاورزی نیز به نحو مطلوبی انجام شود.
حمدالهی از صاحبان کالا خواست با توجه به هزینه بالای قطعات خودرو به موقع کرایه حمل را پرداخت کنند تا رانندگان با خیال راحت نسبت به مراجعه به بنادر و حمل کالاهای اساسی اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:تخلیه بیش از دو میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی
وی بیان کرد: تخصیص روغن و لاستیک تشویقی به رانندگان حمل کالاهای اساسی از مبدا بنادر کشور به ویژه بندر امام خمینی در کارگروهها مطرح شده و این موضوع در وزارت صنعت، معدن و تجارت درحال پیگیری است.