طرح جامع مدیریت پسماند مرکز و شمال استان همدان تصویب شد.
در این نشست مصوب شد :شهرداریهای ناحیه شمال استان سکوی انتقال پسماند را راهاندازی کنند تا در نهایت زبالهها، به سایت مدیریت پسماند شهرداری همدان منتقل شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان در این نشست با بیان اینکه طرح جامع مدیریت پسماند مرکز و شمال استان ۱۴ ایستگاه انتقال پسماند توسط شهرداریهای شمال استان به روش استاندارد ایجاد می شود گفت: باید از دفن سنتی پسماند جلو گیری و شیوههای استانداردسازی سایتهای مدیریت پسماند تسریع و پیگیری شود.
هرچه سایتهای مدیریت پسماند استاندارد شوند، نگرانیها در زمینه سلامت و تخریب محیط زیست بر اثر پسماند کمتر خواهد شد.
فرزاد تیموری افزود: زبالههای پراکنده پلاستیکی در حاشیه راههای استان زیاد شده است و باید از ظرفیت فرمانداریها، بسیج، بخشداری ها، دهیاریها، اداره راه و حفاظت محیط زیست به منظور رفع این مشکل و جمعآوری پسماندهای حاشیه راهها استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: پسماند و زباله در صورت مدیریت صحیح و استانداردسازی مدیریت پسماند، میتواند به عنوان پتانسیل اشتغالزایی ناشی از پردازش و بازیافت، سهم مهمی در اقتصاد استان همدان داشته باشد.
سیده مریم محمدی افزود: سرانه تولید پسماند در استان همدان بالا است و برخی از شهرداریها و دهیاریهای این استان نسبت به مدیریت اصولی و استانداردسازی مدیریت پسماند تلاش لازم ندارند.