حضور در نمایشگاه های بین المللی فارس فرصتی برای آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی تولیدکنندگان و صنعتگران ایرانی و تامین نیاز های فنی و تجاری کشورهای دوست است.
در این دیدار مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس با تاکید بر مشترکات تاریخی، فرهنگی و دینی طرفین گفت: شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس یکی از آسان ترین راه های آشنایی با تولیدات فنی، تجاری و مصرفی ایرانی و هم چنین راه ارتباط با فعالان اقتصادی، صنعتی و تجاری بخش دولتی و خصوصی است.
فرهادی افزود: تسهیل و شکل گیری ارتباط و مبادلات کالا و تکنولوژی ایرانی مورد نیاز قطر و اقلیم کردستان عراق این آمادگی ایجاد تفاهم نامه وجود دارد.
او هدف از برگزاری جلسه را معرفی ظرفیت های کم نظیر اقتصادی استان و کشور و راه های دستیابی به آن بیان کرد و ادامه داد: برای بهبود بیش از پیش مراودات به ویژه در حوزه اقتصادی با کشور های قطر و اقلیم کردستان، ابتدا باید کارگروه های تخصصی مشترک تشکیل شود و پس از برآورد نیازها و دسته بندی تخصصی، موضوعی برای تامین و تبادل درخواست ها اقدام کرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس گفت: نمایشگاه های بین المللی فارس به عنوان بخش فعال و پیشرو در صنعت نمایشگاهی کشور، به صورت تفکیکی هر هفته بخشی از برترین دستاوردهای تولیدات فنی، تکنولوژی و تجاری ایران را در معرض معرفی و نمایش قرار می دهد
فرهادی افزود: نمایشگاه شاه راهی برای شناخت، اتصال و ورود به اقتصاد و تجارت ایران است و با توجه به کیفیت فنی و استانداردهای بالای تولیدات ایرانی و هم چنین قیمت مناسب و پایین آن در قیاس با محصولات مشابه خارجی به دلیل پایین تر بودن هزینه تولید در ایران، کشورها دوست می توانند با داشتن غرفه دایمی در نمایشگاه، بدون واسطه با تولیدکنندگان و صنعتگران ارتباط داشته باشند و نسبت به انتخاب کالاهای مورد نیاز و انعقاد قرارداد اقدام کنند، زیرا بطور مداوم اما متغیر همواره مجموعه ای کامل از تولیدکنندگان و صنعتگران برتر کشور متناسب با عنوان نمایشگاه در حال اجرا در نمایشگاه حضور دارند.
وی بیان کرد: شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس این آمادگی را دارد که به عنوان پل ارتباطی زمینه حضور و ارتباط فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران و تجار کشورهای قطر و اقلیم کردستان را با طرف های ایرانی فراهم کند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس ادامه داد: یکی دیگر از راه های همکاری های مشترک فراهم کردن شرایط لازم برای برگزاری نمایشگاه های مشترک تجاری یا تخصصی، نمایشگاه های دائمی، بازارچه های فروش محصولات است.
رییس هیات قطری نیز در این جلسه ضمن تقدیر از برگزاری خوب نمایشگاه دام، طیور و آبزیان، گفت: این نمایشگاه فرصت خوبی بود تا ظرفیت های تولیدکنندگان ایرانی را از نزدیک مشاهده کنیم.
عبدالعزیز محمود الزیاره با بیان اینکه یکی از ضروریات حضور شرکت های تجاری و حضور سرمایه گذاران قطری در استان فارس ایجاد کنسولگری است، خواهان شکل گیری کمیته مشترک بین بخش دولتی، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی دو کشور شد.
او بیان کرد: در حال برداشتن گام های بلندی در حوزه کشاورزی هستیم و با تکنولوژی که ایران در این حوزه دارد و از طرفی با توجه به اینکه آب و هوای مشترکی در نقاطی از ایران با قطر وجود دارد،می توانیم از تجربیات و دانش و تکنولوژی ایران استفاده وهمکاری خوبی داشته باشیم.
عبدالکریم سلیمان حاجی العبیدی معاون وزیر کشاورزی اقلیم کردستان هم در دیدار اختصاصی هیات خود گفت: قطعا اقلیم کردستان پس از این سفر در حوزه کشاورزی و دامداری اهتمام و توجه ویژه ای به حوزه سرمایهگذاری در ایران خواهد داشت و می توان با مذاکره مسولان ارشد دو طرف، نتایج خوبی را رقم زد.