مراسم تجلیل از برگزیدگان طرح ۳۱۳ (طرح پیگیری و رفع مسائل فرهنگی، معیشتی و حمایتی روستائیان) با حضور رئیس کمیته امداد برگزار شد.
وی با بیان اینکه این طرح در ابتدا به صورت آزمایشی با حضور ۳۱۳ نفر از روحانیون در ۳۱۳ روستا آغاز شد، افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ طلبه و روحانی با حضور در مناطق روستایی در حال خدمترسانی فرهنگی و اجتماعی به جامعه هدف هستند.
آقای بختیاری با اشاره به تفاهمنامه میان کمیته امداد و حوزههای علمیه گفت: امسال براساس برنامهریزیها دو هزار و ۵۰۰ روحانی با هدف توانمندسازی مددجویان در عرصههای فرهنگی، ایمانی و شخصیتی در طرح ۳۱۳ مشارکت خواهند داشت و هدف گذاری ما این است که هر روحانی ۱۰ روستا را پوشش دهد.
رئیس کمیته امداد هدف از اجرای این طرح را ارتقای تواناییها، شکوفایی استعدادها و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در خانوادههای تحت حمایت دانست و تاکید کرد: تبلیغ چهره به چهره و مستمر توسط طلاب فعال در این طرح، اثر بسیار زیادی در رشد رفتاری و معنوی مددجویان خواهد داشت.
وی با اشاره به تجربه ۴۰ ساله کمیته امداد در توانمندسازی مددجویان گفت: طرح ۳۱۳ به دنبال جبران خلاءهای مادی، معنوی و اجتماعی موجود در حیات خانوادههای تحت حمایت است، زیرا هر کجا روحانیت وارد عمل شده، آثار پربرکتی به همراه داشته است.
در این مراسم که با حضور آیتالله کازرونی رئیس هیات امنای کمیته امداد، آقای سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه و حجتالاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، از روحانیون برگزیده طرح ۳۱۳ تقدیر به عمل آمد