رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: طرح مکمل یاری با قرص آهن و ویتامین D در مدارس متوسطه دخترانه تا پایان سال تحصیلی اجرا میشود.
وی افزود: قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید هفتهای دو بار به مدت ۲۰ دقیقه، مصرف ماهی، تخم مرغ، لبنیات، غلات و میوهها میتواند در جبران کمبودهای ویتامین D موثر باشد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش افزود: در سبد غذایی دانش آموزان باید مواد غذایی و مکملهای غذایی سالم قرار بگیرد چرا که سلامت افراد یک جامعه سالم در گرو رعایت همین نکات بهداشتی است.
وی گفت: کمبود ویتامینها در بدن یک معضل است و تغذیه سالم، ورزش و خواب شاهراههای سلامت هستند و این موضوع را باید از خودمان شروع کنیم.
دکتر محمدرضا رضانیا تصریح کرد: قرص آهن نیز به منظور پیشگیری از کم خونی به صورت هفتگی بین دانش آموزان دختر متوسطه با نظارت مربیان بهداشت مدارس توزیع میشود.
وی گفت: احساس خستگی، بیحوصلگی و ضعف و کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی از مهمترین عوارض بیماریهای کمخونی در گروههای مختلف تحصیلی است.
دکتر محمدرضا رضانیا خاطرنشان کرد: دانش آموزان از طریق آموزش صحیح، روشهای سلامت و رفتارهای تغذیهای مناسب را فرا گیرند و به سایر اعضای خانواده برای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه آموزش دهند.
طرح مکمل یاری هرساله با هدف پیشگیری از بروز کمبود آهن و ویتامین D در مدارس دخترانه متوسطه اجرا میشود.