رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از معرفی و تجلیل از صاحبان طرحهای برتر در رشته بهداشت مواد غذایی این دانشگاه خبرداد.
وی افزود: ۴۸ طرح کامل به دبیرخانه این ایده آرا ارسال شد و با نظر داوران ۱۰ طرح برتر به مرحله نهایی راه یافت و از این تعداد، پنج طرح برتر معرفی شد.
به گفته وی، مهسا احمدی و آرمین دیهیم با ارائه طرح استفاده از کوهان شتر و صفرای گاو به منظور درمان خار پاشنه رتبه نخست این دوره از رقابتها را به خود اختصاص دادند.
استاد تمام گروه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: فاطمه شفیعی با ارائه طرح تولید عسل طبیعی بدون ایجاد شکرک، ریحانه آزاد منش استفاده از جلبک نانوکلوروپسیس برای تصفیه آب فاضلاب ها، نجمه واحد دهکردی بهینه سازی بخار آب لیکوپن و رنگدانه قرمز در کارخانجات رب گوجه فرنگی و رضا سعیدی ابواسحاقی با ارائه طرح جلوگیری از آفت زدن حبوبات با استفاده از گیاه کلپوره، به ترتیب رتبههای دوم تا پنجم را کسب کردند.
در پایان این نشست از صاحبان طرحهای برتر با اهدای لوح سپاس و تندیس، تجلیل شد.