رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: در ماههای آینده ۱۵ میلیون قطعه جوجه جدید به ظرفیت جوجه ریزیهای استان اضافه میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، خدارحم امیری زاده گفت: از ابتدای طرح مردمی سازی یارانهها تاکنون، ۹۰۰ هزار قطعه مرغ در خوزستان کشتار شده است.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۷۸۴ مرغ منجمد به خوزستان اختصاص یافته که تاکنون ۲۰۰ تن آن توزیع شده است، افزود: براساس برنامه ریزیهای انجام شده، در ماههای آینده ظرفیت جوجه ریزی در استان تا ۱۵ میلیون قطعه افزایش خواهد یافت.
امیری زاده میگوید: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ در خوزستان ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار ریال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان میزان جوجه ریزی در اردیبهشت امسال را ۴ میلیون و ۲۵ هزار قطعه اعلام کرد و ادامه داد: این میزان جوجه ریزی در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد رشد نشان میدهد.
این مقام مسئول به انجام ۵ میلیون و ۱۴۳ هزار قطعه جوجه ریزی در خوزستان و رشد ۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال اشاره و اضافه کرد: میزان جوجه ریزی در استان سالانه ۶۰ میلیون قطعه است و بیش از ۱۱۴ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
به گفته امیری زاده؛ نیاز سالانه خوزستان ۱۴۴ هزار تن است و ۳۰ هزار تن دیگر از استانهای دیگر تامین میشود.
تامین ۴۰ درصد روغن از کارخانههای داخلی
وی مصرف ماهیانه روغن خوراکی در استان را ۹ هزار تن اعلام کرد و گفت: ۴۰ درصد نیاز روغن استان از سوی کارخانههای داخلی تامین میشود، البته مشکلی در تامین این کالای اساسی نداریم، اما خرده فروشان استقبالی برای توزیع ندارند.
امیری زاده میگوید: تا به امروز سهمیه استانی روغن صنف و صنعت اختصاص داده نشده است.
وی به فعالیت ۱۳ واحد تولید تخم مرغ در خوزستان با تولید سالانه ۱۲ هزار تن محصول اشاره کرد و افزود: مصرف استان سالانه ۴۸ هزار تن است و باقیمانده نیاز خود را سایر استانها تامین میکنیم.
خدارحم امیری زاده به وجود شلتوک و برنج از پارسال در انبارهای برنج کوبیهای خوزستان و امتناع از توزیع محصول در بازار اشاره و عنوان کرد: با مسئولان مربوط در حال رایزنی هستیم تا برای آزادسازی این برنجها و کشف احتکارها ورود کنند.
تولید گوشت قرمز بیش از مصرف در خوزستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تولید سالانه گوشت قرمز در استان ۴۴ هزار تن و میزان مصرف را ۸ هزار تن اعلام کرد و گفت: ممنوعیت صادرات به استانهای مرزی کشور به این معضل گوشت افزوده شده است.
بیشتر بخوانید: جوجه ریزی در مرغداری های هفتکل
به گفته امیری زاده؛ در بخش شکر، با توجه به توزیع نامناسب این محصول از سوی شرکتهای نیشکر در خوزستان، مشکلاتی در توزیع و عرضه شکر به اصناف استان داریم.