روزنامه دیلی میل نوشت به هر جای انگلیس که نگاه میکنید، اوضاع آشفته را میبینید و همچون ۴۵ سال پیش، اکنون هرج و مرج و بی نظمی در کشور رایج شده است.
نارضایتی از نامطلوب بودن خدمات عمومی و بی نظمی در عرضه آن که با همه گیری ویروس کرونا به اوج رسیده است واکنشهای زیادی را در جامعه و به تبع ان در برخی رسانههای این کشور در پی داشته است.
در تازهترین مورد روزنامه دیلی میل در این با درج اینکه سیاستمداران، یا ناتوانند یا نمیخواهند اصلاحی در وضعیت جاری صورت دهند افزود: در دهه ۱۹۷۰، انگلیس از نظر اقتصادی مستاصل بود و به علت اعتصاب ها، کارها مختل میشد و چشم انداز امیدوارکنندهای دیده نمیشد و اکنون نیز با این که دولت اعلام میکند کووید، دیگر خطر نیست و کارکنان میتوانند بر سر کارشان حضور یابند، حتی کارکنان دولت، در محل کارشان حاضر نمیشوند و ترجیح میدهند از منزل کار کنند.
به نوشته دیلی میل اکنون کارکنان شماری از وزارتخانههای دولتی همچون کار و امور اجتماعی و خزانه داری نیز به توصیههای دولت گوش فرا نمیدهند و تلاش دولت برای بازگردادن کارکنانش بر سر کار، ناکام مانده است.
بارها رسانههای انگلیس و برخی شبکههای اجتماعی از اینکه مردم برای انجام کار خود و یا در یافت پاسخ پرسش یا راهنمایی برای انجام کار خود باید گاهی چند ین ساعت پشت خط تلفن منتظر یک پاسخگو بمانند شکایت کردند، اما به نوشته رسانهها تا کنون راه به جایی نبرده اند.
روزنامه دیلی میل نوشت اکنون مردم انگلیس گویی در اواخر دهه ۱۹۷۰ قراردارند که هیچ کاری، درست انجام نمیشد؛ گذرنامه را بموقع تجدید و ارائه نمیشد، تجدید و دریافت گواهی نامه رانندگی، ماهها طول میکشید، فرودگاهها به محلی برای خرد شدن اعصاب مسافران و کارکنان مبدل شده بود، زبالههای مردم هفتهها گرداوی و منتقل نمیشد، شلوغی خیابانها و راهبندانها مردم را کلافه میکرد، آلودگی هوا مردم را به رنج انداخته بود و هیچ نهاد مسوولی، اعم از دولتی یا خصوصی، زحمت پاسخگویی تلفنی به شکایات مردم را نمیکشید.
دیلی میل افزود: اکنون نیز میلیونها نفر در صفهای طولانی، از جمله برای درمان سرطان، بیماری قلبی و بیرون کشیدن ناخن شست از گوشت پا قرار دارند.
مراجعان به بخشهای اورژانس بیمارستانها باید ساعتها منتظر بمانند و برای دیدن پزشک خانوادگی، مردم باید روزها تقلا کنند.
بخش دولتی بهداشت و درمان در انگلیس، علی رغم تلاش صادقانه کارکنان، عملا ورشکسته است و امکان نجات آن بعید به نظر میرسدو این در حالی است که مردم ناچارند به علت این ناکارایی ها، بیشترین میزان مالیات را از زمان جنگ جهانی دوم بپردازند.