سفر رهبر معظم انقلاب در ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۸۸ به سقز، نقطه عطفی در توسعه همه جانبه این شهرستان بود.
حجتالاسلام و المسلمین علی جعفرنژاد با بیان اینکه به فرمایش رهبر معظم انقلاب در بیانه گام دوم، شاه کلید تمام مشکلات، امید است، گفت: دولت اقدمات خوبی انجام داده است، اما در این زمینه باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
حجتالاسلام و المسلمین جعفرنژاد با بیان اینکه چهار مؤلفه انقلاب اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و نظام اسلامی برای رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی نیاز است، افزود: امروز در ایران اسلامی، دولت انقلابی سرکار آمده است و دولت اسلامی به معنای کامل کلمه، مستقر خواهد شد.
وی گفت: واکسیناسیون عمومی، پرداخت بخشی از بدهیهای بزرگ به بانک مرکزی، سازماندهی قانون مالیات، اقدامات در سواحل کشور برای برچیدن ویلاهای رانت خواران و منفعت طلبان، محاکمه افراد رانت خوار، تلاش برای رتبه بندی معلمان و سند تحول اقتصادی، بخشی از اقدامات مفید دولت بوده است.
حجتالاسلام جعفرنژاد با بیان اینکه برکات سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان، فقط به کارهای عمرانی محدود نیست، ادامه داد: دشمن طوری برنامه ریزی و توطئه چینی میکند که استان کردستان جزو ایران نیست در حالی که رهبر معظم انقلاب با ۱۰ روز حضور در استان و مزین نمودن کردستان به عناوینی چون: فرهنگی بودن، سرزمین مجاهدتهای خاموش به واسطه شهادت مظلومانه شهدا، اهیمت این استان را نزد نظام متذکر فرمودند و امروز مردم بعد از ۱۳ سال از آن سفر در بزرگداشت ها، این ایام را تجدید خاطره مینمایند.
فرماندار سقز هم اظهار داشت: سفر پرخیر و برکت، پردستاورد، عظیم و سراسر خیر و معنوی مقام معظم رهبری در ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ به استان کردستان و ۲۹ اردیبهشت ماه به شهرستان سقز، نقطه عطفی در تاریخ استان هنر و فرهنگ و سرزمین مجاهدتهای خاموش " به تعیبر معظم له" است.
جعفر توان افزود: ایشان در بخشی از بیاناتشان در جمع مردم همیشه در صحنه شهرستان سقز فرمودند: مردم سقز در تجربه طولانی سی ساله انقلاب اسلامی، در حساسترین نقاط و مراکز، امتحانهای دشوار را به خوبی از سرگذراندند و نمره قبولی گرفتند.