عمیق تر شدن بحران اقتصادی آمریکا سبب وخامت اوضاع صدها میلیون نفر از افراد طبقه کارگر در آمریکا و بی خانمانی آنها شده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، پایگاه اینترنتی وورلد سوسیالیست در گزارشی درباره افزایش شمار بی خانمان ها در آمریکا نوشت: این در حالی است که شهرهای کوچک تر در ایالت های غربی و مرکزی آمریکا نیز نتوانستند از فقر در امان بمانند.
روزنامه های آمریکایی گزارش دادند، از زمان وخامت اوضاع اقتصادی تقاضا برای غذا و تخت خواب در پناهگاه های افراد بی خانمان در شهر ایو کلر در غرب ویسکانسین (که 65 هزار و 883 نفر جمعیت دارد) افزایش یافته است .
کلی کریستانسون مدیر موسسه بیکن هاوس - که خانواده های افراد بی خانمان را در خود جای داده است - اعلام کرد: شمار خانوده ها در این موسسه به هنگام شب به 20 خانواده افزایش می یابد.
او گفت:« بسیاری از خانواده ها شامل یک مادر با یک یا دو کودک می شود.
طی چند سال بسیاری از فرصت های شغلی در ایو کلر از بین رفته است.»
او خاطرنشان کرد: سالهاست که افراد توان پرداخت اجاره بهای خود را ندارند.
او افزود:« حتی قبل از بحران اقتصادی سال 2008 به نظر می رسید مشکلات مربوط به افراد بی خانمان در این شهر در حال وخامت است. ما همچنین در موسسه خود افرادی را جای داده ایم که بیماران روحی هستند . البته آنها افسرده هستند زیرا در شرایط افسردگی به سر می برند اما همچنین در این جا شاهد افرادی هستیم که معلول ذهنی هستند.»
رام امانوئل شهردار شیکاگو تنها در سال 2012 ، شش کلینیک مربوط به معلولان ذهنی را تعطیل کرد.
در فاصله سال های 2009 تا 2011، ویسکانسین و ایلی نویز از جمله ده ایالت آمریکا بودند که با کاهش شدید بودجه در زمینه مراقبت های بهداشتی از بیماران ذهنی مواجه بودند.
گزارش ها حاکی است ، شمار زنان سالخورده در این پناه گاههای موقت در حال افزایش است که برخی از آنها از آنجایی که بانک ها خانه هایشان را توقیف کرده جایی را برای زندگی ندارند.
بر اساس ارقام رسمی، حدود سه میلیون 500 هزار نفر در آمریکا - حدود یک درصد جمعیت آمریکا - تنها ظرف یک سال بی خانمان شدند ، حدود 40 درصد از این افراد بیمارند.
لس آنجلس و سان فرانسیسکو بیشترین جمعیت افراد فقیر را در خود جای داده اند.
تنها در لس آنجلس 51 هزار نفر بدون سرپناه زندگی می کنند.
در سال 2011 در شهر دیترویت که ماه گذشته اعلام ورشکستگی کرد بیش از 19 هزار نفر بی خانمان بودند.