رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان خوزستان: نبود شبکهای منظم و قانونمند برای توزیع مرغ از تولید تا مصرف مهمترین معضل این بخش در این استان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، علی محمد رحمانی بیان کرد: متاسفانه هیچ شبکه قانونی که قابل رصد باشد برای عرضه و توزیع مرغ از تولید تا مصرف در خوزستان تعریف و ایجاد نشده است و همین موضوع باعث شده تا در بسیاری از موارد شاهد بحران در این بخش باشیم.
وی افزود: همواره شبکه تامین و توزیع مرغ گرفتار کمبود این کالا و بحران بوده است، باید بازرسان علت کمبود این کالا را در موارد مختلف ارزیابی و بررسی کنند.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان خوزستان اظهار داشت: کارمزدکاران اختلال زیادی در بازار مرغ ایجاد میکنند، این قشر وجهه قانونی ندارند و سازماندهی نیستند. لذا امکان رصد و بازرسی از آنها وجود ندارد، اما تاثیر زیادی بر چرخه تامین و عرضه مرغ دارند، چندین بار تلاش شد این قشر جمع آوری شوند، اما موفق نشدیم.
وی در ادامه با ابراز گله مندی از وضعیت پخت نان در خوزستان افزود: خوزستان یکی از استانهای خوب در تامین و تولید گندم است، اما کیفیت نان در این استان بسیار پایین است، متاسفانه از استانهای دیگر آرد وارد استان میشود و با آرد خوزستان مخلوط میشود که یکی از عوامل کاهش کیفیت نان میباشد.
رحمانی در ادامه با اشاره به کمبود شکر در بازار استان افزود: خوزستان یکی از قطبهای تولید شکر در کشور است، اما در مواردی شاهد کمبود این کالا در بازار و افزایش قیمت آن هستیم، شرکتهای توسعه نیشکر به صورت قطره چکانی شکر به بنکداران اهواز میفروشند.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان خوزستان با اشاره به معضل دیگری که در اهواز گریبانگیر مردم است بیان کرد: به گفته شهرداری اهواز ۲۴ بازارچه محلی در اهواز وجود دارند، اما اغلب این بازارچهها غیر فعال هستند. همین موضوع باعث سردرگمی مردم اهواز در خرید کالا شده و باعث افزایش فروشندگان در کنار خیابان و جادهها شده است.
بیشتر بخوانید: ۸۰ تن مرغ روانه بازار اهواز میشود
وی افزود: از شهرداری اهواز انتظار داریم برای یک بار در زمینه ایجاد و ساماندهی بازارچههای محلی در اهواز ورود کند، برای کلانشهری همچون اهواز زیبنده نیست که بازارچه محلی فعالی نداشته باشد.