«نسیم شهر» به عنوان نمونه مطالعاتی در سطح کشور برای توسعه شهری و کاهش آسیب اجتماعی تعیین شده است.
وی افزود: معمولا شهرستانهای جدیدالتاسیس از زیر ساختهای لازم برخوردار نیستند و در زمره شهرستانهای محروم قرار میگیرند و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز موظف به رفع نیازها در چارچوب مقررات خواهد بود.
وی اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه کشور، تقویت زیر ساختهای اداری شهرستانهای جدید مد نظر است که از محل اعتبارات سفر ریاست محترم حمهوری تامین خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد زیر ساختها توسط دولت، ضروری است، یادآور شد: حضور بخش خصوصی برای رونق تولید و تکمیل زنجیره اقتصادی لازم خواهد بود.
وی تاکید کرد: بخش خصوصی با تقویت حوزههای آموزش، بازاریابی و فنی میتواند شهرستان بهارستان را به قطب صنعت محصولات چوبی و پوشاک کشور تبدیل کند.
وی، تخصیص اعتبارات جدید عمرانی را منوط به بهره برداری طرحها تا پایان سال جاری بیان کرد تا مردم از منافع آن بهرهمند شوند.
وی گفت: بر این اساس، اعتبارات بخشهای بهزیستی، ورزش، آموزش، نیروی انتظامی، کشاورزی، فرهنگ، آب و فاضلاب بررسی و تخصیص داده میشود تا مشکلات شهرستان مرتفع شود.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه این سازمان نیز اظهار داشت: اعتبارات خوبی در سال گذشته برای شهرستان بهارستان تخصیص داده شد که نسبت به متوسط استان، رقم قابل توجهی است.
سلیمانی بیشترین حجم ریالی اعتبارات اختصاص یافته را برای حوزههای آموزش، ورزش و بهداشت بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه تخصیص اعتبارات در سال جاری بر اساس اولویتهای شهرستان از جمله تکمیل پروژههای نیمه تمام و پروژههای خط مقدم خدمت رسانی، خواهد بود، اظهار داشت: از پروژههایی که به افزایش نرخ رشد اقتصادی کمک کند، حمایت ویژه میشود.
«عبدالله نوحی» فرماندار شهرستان بهارستان نیز گفت: این شهرستان دارای ظرفیتهایی بالایی است، ولی متاسفانه جایگاه خوبی در کشور ندارد.
وی افزود: سرانه آموزشی شهرستان بسیار پایین است و مدارس دو نوبته و یا سه نوبته فعالیت دارند.
وی گفت: شهرستان بهارستان دارای ۱۲۵ هزار دانش آموز است که جمعیت دانش آموزشی آن از برخی استانها بیشتر است.
وی خواستار تکمیل و راه اندازی بیمارستان نسیم شهر و مرکز جامع درمان گلستان، تکمیل شبکه فاضلاب و ساخت تصفیه خانه را خواستار شد.