در حال حاضر مصرف نمک و شکر در ایران به ویژه مشهد از استانداردهای جهانی بالاتر است و این امر ارتباط مستقیمی با فرهنگ تغذیهای کشورمان دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فرهنگ هر منطقه، ارتباط مستقیمی با نوع و سبک تغذیه آن دارد، گفت: در حال حاضر مصرف نمک و شکر در ایران به ویژه شهر مشهد از استانداردهای جهانی بالاتر است و این امر ارتباط مستقیمی با فرهنگ تغذیهای کشورمان دارد.
دکتر کیانی افزود: تغذیه یکی از ابعاد مهم انسان سالم و توسعه پایدار است و بدین منظور باید فعالان این عرصه در اجرای سیاستهای تغذیهای به فرهنگ غذایی هر منطقه نیز توجه داشته باشند تا بتوان بر اساس آن برنامهریزیهای لازم را در راستای ارتقای سلامت جامعه انجام داد.
وی با بیان اینکه تغذیه یک علم محسوب میشود و میتواند با ارتباط با صنعت در دستیابی به اهداف سلامت جامعه قدم بردارد، گفت: کمیته امنیت سلامت غذایی در وزارت بهداشت از سالهای گذشته راهاندازی شده است و دانشگاههای علوم پزشکی کشور نیز این کمیتهها را در سطح مناطق زیر پوشش خود با مسوولیت استاندار هر استان، راهاندازی نمودهاند تا بتوانند در راستای بهبود شرایط تغذیه و اهداف سلامت گام برداشت.