بیش از هزار و پانصد بانو به پخت نان مرغوب در کمشچه شهر تنورهای روشن اشتغال دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس شرکت تعاونی نان کمشچه در شهرستان برخوار گفت: استفاده از گندم و آرد بومی، آرامش خمیر به مدت ۲ ساعت، سینیهای گلی دست ساز مردم کمشچه برای قرار گرفتن خمیر و پخت در تنورها و زمان ۲ دقیقهای پخت به جای ۳۰ ثانیه از عوامل مرغوبیت نان کمشچه است.
احمد طوطی افزود: ۲۰ نوع نان شامل تافتون، سنگک، نان سبزی، پیازی و قپی در ۳۰۰ واحد نانوایی فعال کمشچه پخت میشود.
احمد جعفری رییس شورای اسلامی شهر کمشچه هم گفت: مهارت پخت نان سنتی کمشچه به شماره ۷۶۸ در سال ۹۱ درفهرست آثار ناملموس کشور ثبت شده است و قدمتش به پخت و توزیع نان در دوران دفاع مقدس برای رزمندگان بر میگردد.
نان کمشچه که خوش عطر و طعم و لذیذ است در کشور شهرت دارد.
شهرکمشچه از توابع بخش حبیب آباد شهرستان برخوار است که در ۲۵ کیلومتری شرق اصفهان قراردارد.