نخستین بار در نمایشگاه کتاب غرفهای برای معرفی چهار جایزه مهم سالانه کشور همچون «جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران»، «جایزه جلال آل احمد» و «جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی» و «جشنواره شعر فجر» ایجاد شده است.
مجیدی افزود : در این غرفه هم کتابهای صاحب جایزه سال نمایش داده شده است و هم از نویسندگان ، ناشران ، منتقدان و شاعران دعوت و جلسات معرفی کتاب هایشان و گفتگو برگزار میشود.
وی گفت : هدف این است که نشان دهیم بعد از جایزه یا جشنواره هم از برندگان حمایت میکنیم و هم آثار را معرفی میکنیم و هم فلسفه جوایز را باز تعریف میکنیم.
مدیر کمیته فعالیتهای فرهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود : این غرفه نقش مشاوره هم دارد که راهنمایی میکند اگر مخاطب قصد خرید و مطالعه دارد کتابهایی را که جوایز معتبر دریافت کرده اند و و دارای پیشینه هستند، در اولویت قرار دهند و البته با آن رویدادهای معتبر کشور هم آشنا میشوند.
سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور ۱۷۰۰ ناشر داخلی و ۱۷۰ ناشر خارجی از حدود ۳۰ کشور، کار خود را از روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) آغاز کرده و تا ۳۱ اردیبهشت ادامه دارد.