وزیر علوم گفت : یکی از کارهای تحولی مدنظر ما در وزارت علوم، تبدیل استادی دانشگاه به تخصص است.
وزیر علوم افزود: طرحی را تدوین کرده ایم و پیگیر آن هستیم تا افرادی که عضو هیئت علمی خواهند شد سه ماه به صورت شبانه روزی آموزش ببینند و همچنین یک پایه تشویقی نیز به آنها تعلق بگیرد.
وی گفت: همچنین برای استادان، هر دو ماه یک بار کارگاههای آموزشی در نظر گرفته میشود تا بتوانند با علم روز بیشتر و سریعتر آشنا شوند.
وزیر علوم در ادامه با استقبال از به کار گیری نخبگان در امر آموزش ، افزود: این رویه که نخبگان پس از فارغ التحصیلی مستقیم سر کلاس حاضر شوند و تدریس را شروع کند بدون آنکه با منش و روش استادی آشنا باشد، روش درستی نیست و باید آموزشهای خاص برای کامل شدن چرخه استادی آنها در نظر گرفته شود.
فعال شدن روابط عمومی ها برای معرفی چهره ها و تسریع در اعتلای آموزش
وی اظهار داشت: همانطور که وزارت ورزش و یا صدا و سیما قهرمانان خود را معرفی میکنند ما هم باید دانشمندان و دانشجویان طراز اولمان را و همچنین انجمنهای علمی مان را معرفی کنیم.
وی افزود: در این راه روابط عمومیها تعیین کننده هستند و میتوانند در راه اعتلای آموزش و علم، راهگشا باشند. وزیر علوم افزود: نقش روابط عمومیها تاریخ نگاری و صیانت از صداقت است و آنها تصمیم ساز و سیاست ساز هستند.
وزیر علوم خطاب به مدیر روابط عمومی وزارت علوم گفت: برای افرادی که در این حوزه مشغول هستند کارگاههای آموزشی روابط عمومی طراحی کنند که خود وزیر نیز در این کارگاهها شرکت خواهد کرد.وی همچنین از روابط عمومیها خواست توجه ویژهای به تعامل، گفتگو و ارتباط داشته باشند.
لزوم حفظ حرمت دانشگاه
زلفی گل در بخش دیگری از سخنانش درباره حرمت دانشگاه و رعایت شئونات آن تصریح کرد: ما میگوییم هر کسی که وارد دانشگاه میشود باید شئونات پوشش را رعایت کند اما این موضوع را رسانههای بدخواه تبدیل به یک ضدفرهنگ کردند. وزیر علوم افزود: آیا ما هر کسی را با هر پوششی در خانواده خود راه میدهیم؟ ما میگوییم کلاس، استاد، دانشگاه حرمت دارد و باید احترامها حفظ شود و نباید بد خواهان از آن سوءاستفاده کنند.