با شروع رشد قارچهای محلی و طبیعی، مردم از چیدن، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، کارشناس گیاهان دارویی در مهاباد گفت: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
بهرامی با بیان اینکه برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کرد. افزود:در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه، هرگز آن را نخورید.
وی همچنین توصیه کرد: از دست زدن به قارچ های وحشی ناآشنا خودداری کنند، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست هم وجود دارد.
اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید، دست خود را به چشم، دهان و پوست خود نزنید.
در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.
همچنین نباید جلوی تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را گرفت.