بزرگترین بیمارستان شرق استان سال آینده به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بازدید یک روزه از شهرستان نایین با اشاره به اینکه نیاز است خدمات بهتری به این منطقه ارائه شود گفت: تا یک سال آینده بیمارستان ۹۹ تخت خوابی افضلیان نایین به بهره برداری میرسد.
شاهین شیرانی در این بازدید که با هدف ارتقای ارائه خدمات سلامت افزود: تسریع در راه اندازیاین بیمارستان یکی از مهمترین تصمیماتی بود که پس از این بازدید در جلسهای با حضور نماینده، فرماندار، شهرداران و اعضای شورای شهر شهرستان نایین گرفته شد و این تصمیمات جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان اصفهان نیز قرار خواهد گرفت.
وی وضعیت بیمارستان حشمتیه نایین را نامطلوب دانست و گفت: در این بیمارستان از نظر پرشک متخصص، تجهیزات و امکانات کمبودهایی وجود دارد و تا قبل از راه اندازی بیمارستان افضلیان این مشکلات حل خواهد شد.
بهره برداری از مراکز بهداشت و درمان تا ۲۲ بهمن، امسال تأمین نیروی انسانی مراکز بهداشت و تکمیل تجهیزات و امکانات اساسی آنها نیز از دیگر مصوبات رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این سفر یک روزه بود.