مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
وی با بیان اینکه بلافاصله نسبت به معدوم سازی فرآورده های گوشتی فاسد اقدام شد گفت: پرونده برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع داده شد.
مستوفی از شهروندان خواست با توجه به آغاز فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآوردههای گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، خارج از محیط یخچال خودداری کنند.