معاون سياسي وزارت امور خارجه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی به همان اندازه که در مذاکرات جدی است، در اعتماد نکردن به دشمن نیز مصمم است.
علی باقری افزود: اراده راسخ و توانمندی شگرف کارگزاران و متخصصان صنعت انرژی کشور، هنر دور زدن تحریم را که زمانی تنها ابزار این صنعت در مقابله با تحریم هوشمند بوش بود به فناوری مقابله با تحریم فلجکننده اوباماو سپس به دانش برای خنثیسازی تحریم ناشی از کارزار فشار حداکثری ترامپ تبدیل کرد و اکنون دیگر کشورهای تحت تحریم نیز به دنبال دریافت دانش خنثیسازی تحریم از ایران هستند.
وی توان خنثیسازی تحریم را ایجادکننده قدرت بازدارندگی در برابر تحریمهای ظالمانه عنوان کرد و گفت: توانمندی دانشمندان و صنعتگران در خنثیسازی تحریم، افزون بر آنکه ظرفیت دیپلماسی برای رفع تحریمها را بهشدت افزایش میدهد، قدرت بازدارندگی کشور در قبال تحریمهای ظالمانه را بهطور قابل ملاحظهای ارتقا میبخشد.
باقری تصریح کرد: پایداری رفع تحریمها در گرو حفظ و ارتقای ظرفیتهای سخت و نرم در خنثیسازی تحریمهاست.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مذاکرهکننده ارشد کشورمان در مذاکرات رفع تحریم، همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران همان اندازه که در فرآیند مذاکرات و انجام تعهدات بینالمللی از جمله در موضوع توافق برای رفع تحریمها جدی است، در عدم اعتماد به دشمن وعدم اتکا به بیگانگان برای مصونیت از تحریم هم راسخ و مصمم است وعقلانیت انقلابی اقتضا میکند با عدم اعتماد به دشمن و عدم اتکا به بیگانگان، از همه ظرفیتهای میدان دیپلماسی برای تامین منافع ملی استفاده کرد.
باقری در پایان افزود: وزارت امور خارجه افزون بر آن که یک تنه در میدان دیپلماسی با همه توان در پی رفع حداکثری تحریمها است، در کنار دانشمندان و فناوران بخش انرژی کشور از همه، ظرفیتهای بینالمللی برای ارتقای توان کشور در خنثیسازی تحریمهااستفاده خواهد کرد.