با توجه به افزايش نرخ تورمی که در ۴۰ سال اخیر در آمریکا بی سابقه است جوانان بايد به جای مستقل شدن با والدین خود زندگی کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از واشنگتن پست، با توجه به تورمی که در ۴۰ سال اخیر در آمریکا بی سابقه است جوانان به جای مستقل شدن باید با والدین خود زندگی کنند.
تورم در آمریکا آنقدر بالا رفته که زندگی با والدین از نظر اقتصادی توجیه دارد. از جوک گفتن درباره افرادی که با خانوادههای شان زندگی میکنند، دست برداریم چرا که با توجه به افزایش هزینهها و اجاره منزل دیگر استقلال اقتصادی دشوار است.
بسیاری از والدین، فرزندان جوانان خود را تشویق میکنند که برای کسب استقلال مالی به سرعت مستقل شوند و خانه مستقلی اجاره کنند. حتی اگر جوانی این موضوع را طول بدهد به نظر میرسد که مقابل بالغ شدن، مقاومت کرده است.
اجاره بها با بیشترین سرعت در دهههای اخیر، رو به افزایش است. قیمت خانه هم بسیار بالا رفته است. در نتیجه زمان آن رسیده بگوییم زمان مستقل شدن وقتی است که امنیت مالی واقعی به وجود بیاید. سرعت افزایش نرخ تورم در آمریکا به بالاترین میزان در چهل سال اخیر رسیده است.
قطعا این موضوع قابل درک است که برخی مجبورند به دلیل تراکم جمعیت در خانه یا محیط سمی آن، از خانه نقل مکان کنند، اما در صورتی که فضا و محیط مهیا باشد، جوانان میتوانند به زندگی در کنار خانواده ادامه دهند. برابر گزارش دفتر اداره کار آمریکا، به طور کلی قیمتها در ماه آوریل نسبت به سال گذشته ۸.۳ درصد افزایش یافته است.
هم اکنون متوسط اجاره بها در آمریکا حدود هزار و نهصد و بیست و هفت دلار است که نسبت به پیش از آغاز همه گیری کرونا حدود بیست درصد بیشتر شده است. این در حالی است که متوسط اجاره بها در شهرهایی، چون نیویورک و سانفرانسیسکو سه هزار دلار است.
برابر نظرسنجی مووسه تحقیقاتی پیو، دنیاگیری کرونا سبب شد بسیاری از آمریکاییها نزد خانواده شان برگردند و با آنها زندگی کنند، اما حالا با کاهش آمار کرونا و برقراری شرایط عادی در بسیاری از ادارهها و شرکت ها، دوباره افراد باید تنها و مستقل زندگی کنند. تصور عمومی این است که تا پیش از مستقل شدن، فرد واقعا بزرگ نشده است.
بزرگترین بخش هزینه هر فرد برای اجاره بها هزینه میشود و اگر فردی بتواند این بخش را حذف کند، در هزینه هایش بسیار صرفه جویی کرده است.
پیو با بررسی آماری افرادی که با خانوادههای شان زندگی میکنند متوجه شده است که این رقم از سال ۱۹۷۱ تا ۲۰۲۱ چهار برابر شده است. برابر گزارش پیو، اصلیترین دلیلی که برای ادامه زندگی با والدین ذکر شده، موضوع مالی است. هم اکنون حدود یک سوم از جوانان ۲۵ تا ۲۹ ساله در خانهای چند نسلی که اغلب هم والدین شان هستند زندگی میکنند. من و همسرم از فرزندان مان خواسته ایم که حداقل تا سی سالگی پیش ما بمانند تا بتوانند درآمدشان را پس انداز کنند.
با پرداخت ماهانه اجاره بهای سنگین، نمیتوان استقلال مالی به دست آورد. کسب استقلال باید با نحوه مدیریت پول سنجیده شود، نه اینکه صرفا فردی خانهای مستقل اجاره کند. ما باید از زندگی با خانواده و والدین حمایت کنیم تا نسل جدید جوان بتوانند در این طوفان مالی، ثروت اندوزی کنند. چنین اقدامی بسیار هوشمندانه است و به جوانان اجازه میدهد بخش زیادی از هزینه شان را کاهش دهند.