برنامه «یک پرونده، یک روایت» با همکاری پلیس آگاهی هر هفته به بررسی پرونده هایی که از لحاظ جنایی پیچیدگیهای خاصی دارند، میپردازد .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، «یک پرونده یک روایت» به تهیه کنندگی مجتبی حسنی و اجرای صادق علیخانی سهشنبه شبهای هر هفته، ساعت 22 از آنتن رادیو جوان پخش میشود.
برنامه «یک پرونده، یک روایت» تولید گروه «جامعه» رادیو جوان که به تازگی نیز به مرحله نهایی جشنواره مستند رادیویی پژواک راه یافته، چندین سال است که با همکاری پلیس آگاهی سعی دارد با بازگو کردن داستان واقعی مجرمین ضمن آموزش به مردم از وقوع جرم پیشگیری کند.
این برنامه که تنها برنامه رسانه ملی در حوزه مستند جنایی است، پس از پشت سر گذاشتن سری اول، در سری جدید با رویکردی متفاوت، قرار است به جرائم حوزه سایبری بپردازد.
مجتبی حسنی تهیه کننده «یک پرونده یک روایت» در مورد سری جدید این برنامه گفت: سری جدید این برنامه که از ۲۰ اردیبهشت آغاز شده ، با توجه به گسترش فضای مجازی و جرائم مربوط به این حوزه، به جرائم سایبری و آگاهی دادن به مردم برای پیشگیری از افتادن در تله سودجویان اینترنتی می پردازد.
وی افزود : همچنین به دلیل بازخورد بالای سری قبلی این برنامه در بین مردم، در سری جدید با همکاری پلیس آگاهی بجز استانهای تهران و البرز، پروندهها و جرائم مربوط به کل کشور را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
حسنی در مورد حضور این برنامه در فضای مجازی و تاثیر فوق العادهاش در بین مردم، افزود: «یک پرونده، یک روایت» در بین تمامی برنامههای رادیویی بیشترین دنبال کننده را در فضای مجازی دارد و هر روز هم به این آمار اضافه میشود و پیش بینی میکنیم به زودی تعداد دنبال کنندگان این برنامه به ۱۰۰ هزار نفر برسد.
وی ادامه داد: با توجه به میزان مخاطبان این برنامه در فضای مجازی سعی کردیم چه از آنتن رادیو و چه در فضای مجازی در راستای فرهنگ سازی و کاهش جرم قدم برداریم.
وی افزود: علی رغم محدودیتهایی که در رسانه برای روایت بعضی از پروندهها وجود دارد، این برنامه توانسته ارتباط خوبی در فضای مجازی با مردم برقرار کند؛ چنان که هر روز چندین پیام در فضای مجازی ارسال میشود که مردم با شنیدن برنامه و درک عقوبت یک جرم دست از اقدام به عمل مجرمانه برداشتهاند یا همان ابتدا از رفتن به سمت جرم منصرف شدهاند.
حسنی ادامه داد : این برنامه به دلیل روایت داستانی و بیان جزییات حادثه از زبان خود متهم، تاثیر بیشتری روی مخاطب میگذارد، و با وجود اینکه ممکن است گاهی اوقات حوادث تلخی در آن روایت شود، اما برد رسانهای آن در ذهن مردم و علی الخصوص افرادی که شاید مستعد اقدام به جرم باشند موجب برداشتن گام های مثبتی در راستای کاهش جرم در جامعه شده است.