کاهش کیفیت نان در برخی نانواییهای دره شهر موجب نارضایتی شهروندان شده و نانوایان این بیکیفیتی را به دلیل پایین بودن کیفیت آرد میدانند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مهمترین علت پایین بودن کیفیت نان، نامرغوب بودن آرد تولیدی است، نان در
پخت نان و کیفیت آن اما همیشه با حاشیههای فراوانی مانند نان سبوس دار و تیره یا نان خمیر و سفید، بالا رفتن قیمتها، پایین آمدن وزن، کم شدن کیفیت و عدم مرغوبیت، اضافه شدن افزودنیهای غیر مجاز به خمیر و چالش پخت و نگهداری صحیح همراه بوده است.
اکثر نانوایان دلیل بیکیفیتی نان را عرضه آرد بیکیفیت اعلام میکنند و از کیفیت کارخانه آرد دره شهر گلایه دارند، اما در کارخانههای تولید آرد، مهارت نانوایان را علت بیکیفیت شدن نان میدانند.
در این میان چیزی که به وفور احساس میشود خلا نظارت دوسویه بر نانوایان و عرضه کنندگان آرد است؛ با توجه به حساسیت موضوع لازم است تا در خصوص تهیه آرد، نان و سلامت آن، استانداردسازی دستگاههای تولید نان و آزمونهای مختلف روی آرد صورت گیرد تا سلامت مردم به خطر نیافتد؛ اما چیزی که همیشه شاهد آن هستیم ضعف در ارگانهای نظارتی است.
پیش تر استاندار ایلام در نشست کارگروه آرد و نان یادآور شد: شهرستان دره شهر با ۱۲ رای ضعیف و ایوان و مهران هر کدام با هشت رای ضعیف دارای کمترین کیفیت نان را در بین شهرستانهای استان داشته اند.