معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: روند واگذاری اراضی ملی به فرصت طلبان، در کارگروه زمین خواری بررسی می شود.
معاون عمرانی استاندار افزود: در کارگروه زیربنایی روند واگذاری زمینهایی که با هدف توسعه گردشگری، سرمایه گذاری یا هر دلیل دیگر به سرمایه گذار واگذار شد، دوباره بررسی میشوند و تا کنون چندین مورد نیز بررسی و برای تعیین تکلیف به امور اراضی ارسال شد.
وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد نیاز به سرمایهگذاری در همه بخشها دارد، اما باید زمین به اهل آن سپرده شود، گفت: این که ۲۰ سال پیش سرمایه گذاری آمد و زمین را دریافت کرد اما کاری انجام نداد به هیچ وجه قابل قبول نیست و ما آن را مصداق زمین خواری میدانیم و این کار را هم از دستگاههای دولتی شروع کردهایم.
وی افزود: باید کار را از دستگاههای دولتی شروع کرد در شهرستانها نیز چنین ستادی(مبارزه با زمین خواری) برگزار میشود.
وی با بیان اینکه یکی از طرح هایی که به جد دنبال می کنیم ساماندهی رودخانه بشار است افزود: اجرای طرح چارخطه کردن ساحل رودخانه ی بشار ( از دهنو تا مختار ) موجب آزادسازی، زیباسازی این رودخانه و تا حدودی رفع ترافیک موجود در شهر یاسوج می شود.
حاجی زاده اضافه کرد: از محل اعتبارات رئیس جمهور پنجاه میلیارد تومان برای اجرای این طرح در نظر گرفته شد
وی در ادامه اظهارات خود در ستاد مقابله با زمین خواری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید هر چه زودتر این طرح اجرایی شود، چرا که طرح جدید جامع شهری برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در یاسوج طراحی شد.
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای این کارگروه تعیین تکلیف دستگاههای گردشگری کشاورزی و همچنین صنعت و معدن بسیار مهم است تا بدانیم زمینهایی که به نام سرمایه گذار داده شده چه سرانجامی پیدا کردند.
حاجی زاده افزود: با اجرای مصوبات این کارگروه پارسال ۹۷ هکتار و به عبارتی ۶۰ میلیارد تومان از انفال به بیتالمال بازگشت و ۵۹ هکتار را هم آب منطقهای آزاد کرد.
وی گفت: چهار تا پنج کانون زمینخواری اطراف شهر یاسوج همچون تنگ مهریان؛ بشار و آبشار و دهنو وجود دارد که همه باید برای آزادسازیها پای کار بیایند، اگر قرار است در بشار آزاد سازی کنیم باید آب منطقهای پای کار باشد.
اعطای امتیاز آب، برق و گاز به اماکن تصرف شده، مهمترین معضل پیش روی دستگاه قضا است
حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هم در این جلسه گفت: عمدهترین مشکلات برای دستگاه قضا در زمین خواری، اعطای امتیازات آب برق و گاز به این تصرفات است.
حسنی از آموزش و پرورش،منابع طبیعی و آب منطقه ای خواست تا حریم آبشار یاسوج را مشخص کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: اگر می خواهیم گلوگاه فساد را ببندیم باید یگان حفاظت منابع طبیعی جهاد کشاورزی و مسکن و شهرسازی را تقویت کنیم تا فساد کمتر شود.
وی ادامه داد: باید هر یک از این یگان حفاظتهای ادارات سه گروه سه نفره داشته باشند.
محمدیان رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان نیز در این جلسه گفت: پارسال ۹ پرونده تصرفات زمین خواری بررسی و ۹۷ هکتار اراضی ملی به ارزش ۶۰ میلیارد ریال آزاد شد.
جاوید بخت سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هم در این جلسه گفت: سال گذشته ۱۵۷ مورد از منابع طبیعی رفع تصرف شد که ۹۰ هکتار آن غرص درختان بوده است.
وی ادامه داد: ۹۰ پرونده نیز امسال تشکیل شده که باید به مراجع قضایی تحویل داده شوند.
نعمتی مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی هم در این جلسه با بیان اینکه ۴۲ طرح با پیشرفت کاری ۱۰ تا ۱۰۰ درصد در اراضی ملی با هدف توسعه گردشگری در دست اجرا است گفت: روند واگذار این طرح ها به سرمایه گذار باید در این کارگروه بررسی شود.