سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب عصر امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر کشور لبنان، متولیان و دست اندرکاران فرهنگی کشور و ناشران ۳۰ کشور در مصلای امام خمینی (ره) طی آیینی گشایش یافت.
به گزارش خبر نگار خبرگزاری صداو سیما معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس برگزاری نمایشگاه کتاب در مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: افزون بر حضور فیزیکی ناشران در نمایشگاه امسال، با درنظر گرفتن بخش مجازی در مجموع ۲۸۰۰ ناشر داخلی، آثار منتشر شده در ۱۰ سال اخیر را عرضه خواهند کرد.
یاسر احمدوند افزود: در بخش ناشران خارجی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز ۱۷۰ ناشر خارجی در ۶۶ غرفه آثار خود را ارائه میکنند.
احمدوند با اشاره به اینکه در دوران کرونا حوزههای مختلف فرهنگی نیز آسیب دیده اند افزود: باوجود محدودیتهای حوزه نشر به دلیل شیوع این بیماری در سال ۱۴۰۰ ناشران ما ۱۱۳ هزار عنوان کتاب منتشر کردند که نشانه تلاش دست اندرکاران حوزه کتاب و نشر است.
احمدوند گفت: بخش مجازی نمایشگاه در سامانه ketab.ir در دسترس مردم قرار میگیرد و این گامی برای عدالت فرهنگی و دسترسی بیشتر همه مردم به کتاب و کتابخوانی است.
رئیس برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: نمایشگاه کتاب محل اصلی ارائه جدیدترین دستاوردهای فکری جامعه ایرانی و به گزینی تولیدات ارزشمند فرهنگی در هر جای دنیاست که نشانه علاقه ایرانیان به دانش و آگاهی است.
وی افزود: باهمکاری شرکت پست محصولات خریداران در فضای مجازی بصورت رایگان ارسال و به دست خریداران خواهد رسید.
وی گفت: باهمکاری بانک صادرات یارانه تخصیص یافته در بخش مجازی به همراه تخفیفهای درنظر گرفته شده موجب فراهم شدن بستر مناسبی برای خرید محصولات فرهنگی برای متقاضیان شده است.
احمدوند افزود: درسال گذشته ۱۱۲ هزار عنوان کتاب منتشر شده که امیدواریم با رفع مشکلات صنعت نشر شمارگان افزایش پیدا کند.
وی از حضور کشور قطر به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه تشکر کرد و گفت: بزودی میزبان وزیر فرهنگ قطر در نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران خواهیم بود.
سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از فردا تا پایان اردیبهشت در مصلای تهران در دوبخش حضوری و مجازی پذیرای علاقهمندان خواهد بود