پیش بینی می شود امسال از مزارع شهرستان طبس بیش از ۲۸۰ تن خیار برداشت شود.
بخشایی ارقام خیارکشت شده را رقم بتا آلفا و رقم سوپردومینوس عنوان نموده و افزود: برداشت خیار محلی تا اواخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی گفت: کشت خیار محلی در این شهرستان به ۲ روش کشت مالچ پلاستیک و کشت در فضای باز انجام میگردد، که کشت زیر پلاستیک به دلیل حفظ رطوبت، کنترل علفهای هرز و زود رسی محصول علی رغم هزینه بالاتری که نسبت به کشت مستقیم دارد از سوی کشاورزان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس افزود: خیار محلی شهرستان در روستاهای کریت، ازمیغان و شهر طبس کشت میگردد که به دلیل استفاده از آب شیرین و گرمای مطبوع از عطر و طعم خاصی برخوردار میباشد.