دبیر عهدواره سراسری چله مهدویت هدف از برپایی این رویداد فرهنگی را پیوند زدن عدالت، امید و انتظار دانست و گفت: اساسیترین جهاد هر فعالیت فرهنگی، پیوند زدن عدالت، امید و انتظار است که مسئله اصلی این عهدواره بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد خراسانی زاده در مراسم اختتامیه نخستین عهدواره سراسری چله مهدویت با تأکید بر اهمیت عدالت طلبی در نگاه مهدویت، افزود: برگزاری عهدواره مهدویت در واقع و به سهم خود، آغاز راهی متعالیتر در حوزه عدالت گستری و توجه به مهدویت و ظهور است.
وی اضافه کرد: مهمترین آثار این جشنواره، آثار رویدادهای مردمی بود که در زمینه فرهنگی و هنری رقم خورد و باعث شد ما یک چهله فرصت داشته باشیم تا به یاد امام عصرمان باشیم.
خراسانی زاده گفت: چله مهدویت امسال از دهه فجر تا نیمه شعبان ادامه داشت و بیش از ۲۶۰۰ اثر در ۱۶ دبیرخانه تخصصی که در ۱۶ شهرستان استان تهران مستقر بودند، ارسال شد.
دبیر عهدواره چله مهدویت افزود: این عهدواره در ۱۶ رشته و در ۱۶ شهرستان استان تهران برگزار و هر شهرستان دبیرخانۀ یکی از بخشهای این جشنواره شد.
وی گفت: دبیرخانه نقاشی در شهرستان فیروزکوه، نمایش آیینی شهرستان دماوند، آواها و نواها شهرستان ورامین، فیلم شهرستان پاکدشت، خوشنویسی شهرستان ری، شعر شهرستان شمیرانات و محیطآرایی شهرستان قدس مستقر بودند.
مراسم اختتامیه نخستین عهدواره سراسری چله مهدویت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.