مدیرکل تعاون، کار و اجتماعی مازندران گفت: در دوسال گذشته حدود ۲۰۰ واحد تعاونی تولیدی مازندران به چرخه دوباره تولید بازگشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مدیرکل تعاون، کار و اجتماعی مازندران گفت، در دوسال گذشته حدود ۲۰۰ واحد تعاونی تولیدی مازندران با رفع مشکلات حقوقی واعتبار احیا وبه چرخه دوباره تولید بازگشت
علی باقری درحاشیه بازدید از شرکت تولید آلومینیوم آبسکون آمل گفت: با راه اندازی کمیته تعاونیهای مشکل داربا حضور دستگاههای تخصصی اجرایی وبانکهای عامل استان این تعداد تعاونی راکد مازندران شناسایی و احیا شد.
وی افزود: با فعال شدن این تعداد تعاون به چرخه تولید، بیش از ۲ هزار فرصت شغلی جدید نیز فراهم شد.
شش هزار و ۵۰۰ تعاونی مازندران غیرفعال
مدیرکل تعاون، کار و اجتماعی مازندران در بخش دیگری با اشاره به اینکه حدود ۱۴ هزار و ۱۰۰ واحد تعاونی تولیدی، خدماتی وتوزیعی دراین استان تشکیل شده و درحال حاضر کمتر از ۷ هزار و ۶۰۰ تعاون فعال است، ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر حدود ۶ هزار و ۵۰۰ تعاونی استان به دلایل مختلف غیرفعال و راکد است.
باقری، مشکل عمده بیشتر تعاونیهای مازندران را حقوقی میان اعضای تعاونی ناشی ازمعوقات وبدهیهای بانکی اعلام کرد وافزود: مشکلات بیشتر تعاونیهای که پیگیری بودند با تشکیل یک کمیته ویژه برای ساماندهی تعاونیهای استان در قالب ستاد رفع موانع اقدام شد.
وی اضافه کرد، حتی به ادارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی شهرستانها نیز ماموریت ویژهای داده شده تا با شناسایی تعاونهای راکد و غیرفعال به دنبال رفع موانع از پیش روی فعالیت تعاونیها هستیم و همچنین زمینه را برای فعالیت این تعاونیها فراهم میکنیم.
مدیرکل تعاون، کار و اجتماعی مازندران افزود: فعال کردن تعاونیهای راکد و غیرفعال نقش موثری در توسعه اقتصادی و رونق صنعتی دارد که البته این مهم نیازمند تخصیص اعتبارات، نگاههای ویژه حمایتی، رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر و سیاست گذاری درست و به موقع است.
۲ هزار میلیارد تومان اعتبار ابلاغی سهم تعاونیها
باقری همچنین به ابلاغ اعتبار حدود ۲ هزار میلیارد تومانی برای بخش تعاونیهای تولیدی وخدماتی درکشور اشاره کرد وگفت: سهم هر استان متناسب با نوع طرح متقاضی یا تعاونیها دارد ومحدودیتی برای پرداخت نیز ندارد.