همکاری بیش از ۲۶ هزار داوطلب با جمعیت هلال احمر بوشهر
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از همکاری ۴۰۰ امدادگر و بیش از ۲۶ هزار داوطلب با این نهاد در استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر غلامرضا حاجیانی در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته هلال احمر (۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت) بیان کرد: در استان بوشهر ۴۰۰ امدادگر آموزش دیده، ۶ هزار و ۴۰۰ داوطلب رسمی و ۲۰ هزار داوطلب غیر رسمی با جمعیت هلال احمر همکاری میکنند که فعالیت برخی از داوطلبین در خانههای هلال است.
وی افزود: خانههای هلال با ساختاری داوطلبانه در سطح محلات، شهرها و روستاها راهاندازی شدهاند و از ۶ هزار خانه هلال در کشور، ۱۴۷ خانه هلال در استان در مواقع لزوم به جمعیت هلال احمر کمک میکنند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان عنوان کرد: در سال گذشته به ۳ هزار نفر آموزش کمکهای اولیه و هزار و ۸۷۱ نفر نیز آموزش مخاطرات داده شد و ۷۰۹ نفر نیز در دورههای آموزش تخصصی شرکت کردند.
وی همچنین در مورد تعداد پایگاههای جمعیت هلال احمر در استان، گفت: ۱۰ پایگاه امداد جادهای، ۵ پایگاه دریایی، یک پایگاه کوهستان، یک پایگاه سگهای جست و جو، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی داریم، که کار ساخت آشیانه بالگرد نیز در منطقه تنگک آغاز شده و برای تکمیل آن به ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
دکتر حاجیانی با بیان اینکه در دو سال گذشته برای مقابله با کرونا طرحهای مختلفی از سوی جمعیت هلال احمر در استان انجام شد، خاطرنشان کرد: در ابتدا تب سنجی در ورودی شهرها، سپس طرح آمران سلامت ویژه راهنمایی و تذکر به مردم برای استفاده از ماسک و طرحهایی مانند ناظران سلامت و مشارکت در طرح غربالگری شهید سلیمانی را در دستور کار داشتیم.
وی، طرح نذر آب را از دیگر طرحها عنوان کرد و ادامه داد: ۳ تا ۴ سال این طرح با کمک خیران در استانهای محروم هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی دنبال شد و علاوه بر تهیه منبع آب و تهیه ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسته معیشتی، ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر لوله کشی آب نیز انجام دادیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یکی از دغدغهها و خواستههای جمعیت هلال احمر را دادن مجوز به تنها داروخانه هلال احمر استان برای داروهای خاص دانست و اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی داروهای خاص را فقط در چند داروخانه توزیع میکند و به داروخانه هلال احمر چنین مجوزی داده نمیشود.
وی اضافه کرد: برای اختصاص داروهای خاص علاوه بر مجوزهای استانی باید مجوزهای کشوری نیز گرفته شود.
به گفته دکتر حاجیانی، از سال گذشته تا کنون ۶۶۲ حادثه در استان اتفاق افتاده که بیشترشان حوادث جادهای بوده و مجموع نجات یافتگان هم ۴۰۱ نفر بوده است.