برداشت جو علوفهای یا جو خصیل از مزارع استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان اصفهان گفت: تحقیق در زمینه تولید و تهیه بذر این گیاه علوفهای از ۱۵ سال پیش با همکاری شرکت کشت و صنعت در اصفهان آغاز شد و سه سال پیش در ۴ هزار از مزارع این استان کشت شد و پیش بینی میشود امسال در ۱۵ هزار هکتار از مزارع برداشت شود.
مسعود ترابی با بیان اینکه این محصول زراعی برعکس جو دانهای در فصل زمستان کشت و اوایل بهار یک ماه زودتر از جو دانهای برداشت میشود، افزود: ۸۰ درصد علوفههای دامی در تابستان کشت میشود.
مهرداد مهلوجی رئیس بخش تحقیقات علوم زراعی اصفهان هم گفت: این محصول مقاوم به سرما است و نیاز به سم کمتری دارد بطوریکه کمتر دچار علف هرز و آفتهای همچون سین میشود.
این طرح تحقیقاتی در مزرعه کشت و صنعت ۸ هزار راسی در ۱۰۰ هکتار اجرا و از هر هکتار ۵۰ تن علوفه برداشت و ذخیره شده است.
به گفته دکتر ابوافضل سلطانی متخصص تغذیه دام جو خصیل نقش بسزایی در افزایش کیفیت شیر داشته و جایگزین خوبی برای علوفه ذرت و یونجه است.